kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Loreen: Αποκαλύπτει το κλίμα στα backstage της φετινής Eurovision

Τι ανέφερε για την Ελλάδα η αγαπημένη μας star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

ll.jpg

φωτογραφία από Βικιπαίδεια
By
KISS 929

Η Loreen είναι σίγουρα ένα από τα μεγάλα ονόματα της Eurovision που τόσο έχουμε αγαπήσει στην Ελλάδα και σε νέες της δηλώσεις αποκαλύπτει backstage στοιχεία από τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και σχολίων.

Μετά και τη δεύτερη νίκη της στη Eurovision, η Loreen μίλησε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την κάμερα της εκπομπής Fay’s Time. Η δύο φορές νικήτρια της Eurovision μίλησε για την εμπειρία της από τον φετινό διαγωνισμό, επιβεβαιώνοντας μεταξύ άλλων το βαρύ κλίμα και το παρασκήνιο πίσω από τη διοργάνωση του Μάλμε, στη σκιά του πολέμου στην Παλαιστίνη.

«Η ζωή μίας superstar είναι… φανταστική. Δουλειά, δουλειά, δουλειά, γυμναστήριο, ύπνος και ξανά δουλειά. Ίσως έπρεπε να λέω ότι είναι γεμάτη από ρωσικό χαβιάρι αλλά όχι. Η ωμή αλήθεια είναι ότι είναι δουλειά, γυμναστήριο και ύπνος», σημείωσε η Loreen, ενώ απάντησε με χιούμορ και σε μία ενδεχόμενη τρίτη νικηφόρα συμμετοχή της στη Eurovision.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω μία συναυλία στην Ελλάδα, όχι μόνο επειδή θέλω να τραγουδήσω για εσάς αλλά και γιατί η χώρα σας είναι πανέμορφη. Έχετε τόσο όμορφα μέρη, έχετε τη φέτα, σας αγαπώ», επισήμανε η Σουηδή καλλιτέχνης.

«Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους μας»

«Κατανοώ γιατί ήταν έτσι το κλίμα φέτος στη Eurovision, είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους μας, γιατί είμαστε άνθρωποι. Κάποιες φορές δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε, γιατί νιώθουμε ανίσχυροι», περιέγραψε στη συνέχεια η Loreen για τη διοργάνωση του Μάλμε και το παρασκήνιο με τη συμμετοχή του Ισραήλ.

«Όταν ήμουν εκεί, έλεγα στον εαυτό μου: αυτή η κοινότητα, αυτή τη στιγμή με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο είναι πολύ σημαντικό. Φαντάσου: όταν ένα άτομο χαίρεται και γελάει, εκ φύσεως επηρεάζει και τους άλλους γύρω του. Τώρα φαντάσου δύο άτομα, πέντε άτομα, 1.000.000 άτομα και 150.000.000 άτομα. Είναι θεραπευτικό. Δεν βλέπω το μίσος ως το μέσο για να επιλυθεί το πρόβλημα. Όλοι ξέρουμε ότι το μίσος φέρνει μόνο περισσότερο μίσος», υπογράμμισε η Loreen.

Δες περισσότερα ΕΔΩ!

Πηγή κειμένου: in.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker