kiss-logo
Now playingTHE BEST TINA TURNER
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Celine Dion: "Είναι σαν κάποιος να σε πνίγει" - Η ανατριχιαστική περιγραφή του συνδρόμου που αντιμετωπίζει

Be strong, Celine
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpeg

φωτογραφία από The Daily Beast
By
KISS 929

Είναι τουλάχιστον σοκαριστική η περιγραφή της Celine Dion όταν μιλά για το πώς είναι να τραγουδάς έχοντας να αντιμετωπίσεις το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου.

Η Celine παραχώρησε μία καινούργια συνέντευξη, μιλώντας στη Hoda Kotb του Today Show, η πρώτη ευρείας θέασης συνέντευξη από το 2022 όταν και είχε αποκαλύψει την περιπέτεια υγείας της.

"Είναι σαν κάποιος να σε πνίγει. Είναι σαν κάποιος να πιέζει τον λάρυγγα/φάρυγγά σου με αυτόν τον τρόπο [ανεβάζει τόνο φωνής]. Μπορούσες να μιλήσεις έτσι, όμως δε μπορούσες να πας πιο πάνω ή πιο κάτω, γιατί αυτό οδηγούσε σε σπασμό", περιέγραψε η Celine.

Μάλιστα, η αγαπημένη star ανέφερε πως ενίοτε οι σπασμοί αυτοί μπορούσαν να γίνουν τόσο έντονοι που να οδηγήσουν σε σωματικούς τραυματισμούς.

FYI, σου θυμίζουμε πως αυτή η σπάνια πάθηση οδηγεί σε ανεξέλεγκτους σπασμούς που κάνουν δύσκολη για το άτομο την κίνηση, κάτι που ανάγκασε τη Celine να ακυρώσει την προγραμματισμένη περιοδεία της για το 2023, μιας που δεν είχε απολύτως κανέναν έλεγχο πάνω στο σώμα της. Ο μακρύς δρόμος της αντιμετώπισης, περισσότερο της διαχείρισης, θα βρίσκεται στις οθόνες των fans μέσω Prime Video στις 25 Ιουνίου.

 

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker