kiss-logo
Now playingESPRESSO SABRINA CARPENTER
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Ed Sheeran: "Η Olivia Rodrigo δεν έχει ούτε ένα τραγούδι για skip"

Η υποστήριξη του Βρετανού star στην pop star της επόμενης γενιάς
Text Size:
  • A
  • A
  • A

e.jpg

φωτογραφία από NME
By
KISS 929

Λατρεύουμε στον χώρο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, να βλέπουμε γνήσιο θαυμασμό και support ανάμεσα σε καλλιτέχνες, όπως ακριβώς στην περίπτωση του Ed Sheeran και της Olivia Rodrigo.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε podcast, ο αγαπημένος Βρετανός star αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα δισκογραφία της Olivia, δηλώνοντας πως δεν έχει ούτε ένα τραγούδι, για να κάνεις skip και να παραβλέψεις στα δύο albums που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο οικοδεσπότης Jake Shane αναφέρθηκε στο "Driver’s License" ως ένα δυνατό ντεμπούτο single, με τον Ed να σχολιάζει πως "και οι δύο δίσκοι, και το 'Guts' και το 'Sour' θεωρώ πως δεν έχουν ούτε ένα τραγούδι για skip".

Σε αυτή την εκτίμηση σίγουρα θα συμφωνήσουμε, ενώ ο Ed χαρακτήρισε το "Baby One More Time" της Britney Spears ως ένα από τα κορυφαία τρία debut singles όλων των εποχών, και αμφότεροι κατά τη διάρκεια της συζήτησης δήλωσαν την εκτίμησή τους για το "Video Games" της Lana Del Rey.

FYI, ο Ed προετοιμάζει νέα μουσική, όμως θα του πάρει κάμποσο καιρό μέχρι το επόμενο release, κάτι που βρίσκουμε και λογικό εάν σκεφτεί κανείς πως πέρυσι μας έδωσε δύο albums!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker