kiss-logo
Now playingHEAT WAVES GLASS ANIMALS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Όχι, η Taylor Swift δε θα έχει cameo στο "Deadpool & Wolverine"

Νέες πληροφορίες για την επερχόμενη superhero movie
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Φτάνουμε όλο και πιο κοντά στο επίσημο "άνοιγμα" του "Deadpool & Wolverine" στις σκοτεινές αίθουσες και ακόμα παραμένει στον αέρα η συζήτηση για το εάν και κατά πόσο θα υπάρχει cameo της Taylor Swift στη νέα superhero ταινία.

Εδώ και μήνες ολόκληρους υπάρχουν οι φήμες για συμμετοχή της Tay στη νέα ταινία Deadpool, ειδικά γνωρίζοντας την κολλητή φιλική σχέση με τη σύζυγο του Ryan Reynolds, Blake Lively, επομένως ακόμα δεν έχουμε λύσει αυτή την απορία μας.

Και ενώ η αγωνία μεγαλώνει, θεωρητικά νέες πληροφορίες του Entertainment Weekly δηλώνουν πως όχι, τελικά η Taylor δε θα είναι στο "Deadpool & Wolverine", παρότι μόλις πριν λίγες ώρες είχαμε νέα ανάρτηση από IMAX, με τα χέρια των Deadpool και Wolverine να φοράνε friendship bracelets.

FYI, οι φήμες για εμφάνιση της Tay στην επόμενη ταινία της Marvel είχαν ξεκινήσει να κάνουν κατάληψη στο ίντερνετ όταν ο Ryan και ο Hugh Jackman πριν μερικούς μήνες, είχαν βρεθεί με την Αμερικανίδα star σε αγώνα των Chiefs, ενώ κάποιοι υποθέτουν πως η Taylor θα μπορούσε να αναλάβει τον ρόλο της Dazzler.

Η ώρα της αλήθειας είναι κοντά!

Φωτογραφία: NME

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker