kiss-logo
Now playingBELIEVER IMAGINE DRAGONS
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Miley Cyrus: Αποκάλυψε γιατί δεν κάνει παρέα με άλλους celebrities

Υπάρχει μία λογική στη σκέψη της
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Σύμφωνα με τις νέες της δηλώσεις, η Miley Cyrus αποφεύγει την πολλή παρέα με άλλα πρόσωπα της διεθνούς showbiz, εξηγώντας μάλιστα τους λόγους πίσω από αυτή την επιλογή της.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Netflix show του David Letterman (και που τώρα μπορείς κανονικά να στριμάρεις), η Miley αποκάλυψε πως προτιμά να κάνει παρέα με ανθρώπους που δεν κινούνται στο πλαίσιο της showbiz, που δεν είναι celebrities εν ολίγοις, μιας που η ίδια δεν είναι και πολύ ενεργή σε αυτόν τον κύκλο ανθρώπων.

"Δεν είμαι πολύ ενεργή ή δεν έχω ενεργό ρόλο στην κοινότητα των υπόλοιπων καλλιτεχνών, ψυχαγωγών και celebrities. Απλα δεν αισθάνομαι πως αυτοί είναι οι άνθρωποί μου όταν βρίσκομαι μαζί τους σε έναν χώρο. Όμως υπάρχουν ορισμένοι καλλιτέχνες, όπως η Beyoncé - που, όπως εμείς, γνωριζόμαστε πολύ καιρό", ανέφερε η Miley.

Μάλιστα, η αγαπημένη star δήλωσε πως σήμερα στις φιλίες της προτιμά την καλοσύνη και τη συνέπεια και "με αυτόν τον τρόπο, δεν είμαι πολύ κομμάτι της κοινότητάς μου, όμως και πάλι, το θέμα είναι η ποιότητα, όχι η ποσότητα".

Μπορεί κάποιος να της πει ότι έχει άδικο, ειδικά στο τελευταίο σχόλιο περί ποιότητας; Προφανώς και όχι, όμως εμείς και πάλι θα θέλαμε να είμαστε στον φιλικό της κύκλο.

Just imagine that!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker