kiss-logo
Now playingHEAT WAVES GLASS ANIMALS
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Kylie Minogue: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα - Στιγμιότυπα στη Μύκονο

Η αγαπημένη star παραμένει σε ελληνικό έδαφος
Text Size:
  • A
  • A
  • A

k.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Είμαστε ευτυχείς όταν οι αγαπημένοι μας celebrities επιλέγουν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις και διακοπές τους, όπως ακριβώς η Kylie Minogue, η οποία παραμένει σε ελληνικό έδαφος, συνδυάζοντας εργασία και χαρά.

Αφού απόλαυσε τη συναυλία των Coldplay στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, η Kylie Minogue ταξίδεψε στη Μύκονο, για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η superstar της pop μουσικής εντοπίστηκε από την κάμερα του «Mykonos Live TV» να γευματίζει στην ταβέρνα «Νικόλας» στην Αγία Άννα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία συνοδευόταν από τον ατζέντη της και μια φίλη της, παρήγγειλε και δοκίμασε θαλασσινά.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα, ήταν απλά ντυμένη, με καπέλο στο κεφάλι και γυαλιά ηλίου προκειμένου να περάσει απαρατήρητη. Η τραγουδίστρια επισκέφθηκε την ίδια ταβέρνα για δεύτερη φορά μέσα σε τρία 24ωρα, δηλώνοντας ενθουσιασμένη με την ελληνική κουζίνα. 

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Kylie Minogue επισκέπτεται τη Μύκονο. Το 2016 έκανε διακοπές στο νησί μαζί με τον τότε αρραβωνιαστικό της, Joshua Sasse, ενώ το 2021 βρέθηκε στη Μύκονο στο πλαίσιο των γυρισμάτων του «Germany’s Next Top Model», καθώς ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του γερμανικού ριάλιτι.

Δες βίντεο της Kylie στη Μύκονο!

Πηγή κειμένου: newsbeast.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker