kiss-logo
Now playingMY FAVOURITE GAME CARDIGANS
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Coldplay: Συγκλονιστικές στιγμές στο Ηρώδειο - Γονυπετής φίλησε τη σκηνή ο Chris Martin

Τι έγινε στα γυρίσματα για το νέο music video της μπάντας
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από Parade
By
KISS 929

Οι Coldplay απέδειξαν και με το παραπάνω την τεράστια αγάπη τους για τη χώρα μας, και μιας που βρέθηκαν στην Ελλάδα, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για δύο συνεχόμενες βραδιές, πέρασαν και από το Ηρώδειο για τα γυρίσματα του νέου τους music video, όπου είχαν στο πλευρό τους τους φανατικούς θαυμαστές τους.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα (10.06.2024), με πρωταγωνιστές χιλιάδες θαυμαστές τους. Από νωρίς το πρωί το Ηρώδειο θύμισε κάτι από… ΟΑΚΑ, αφού fans του βρετανικού συγκροτήματος βρέθηκαν κάτω από την Ακρόπολη, για να μπορέσουν να ξαναδούν τα μέλη των Coldplay και να συμμετάσχουν στα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι "Feels Like I’m Falling In Love".

Στα χέρια τους φορούσαν τα φωσφοριζέ βραχιολάκια, όπως και στις συναυλίες του ΟΑΚΑ. Όταν έπεσε ο ήλιος, ο χώρος φωτίστηκε πολύχρωμα. Λογαριασμοί που έχουν δημιουργηθεί για τους Coldplay από θαυμαστές τους, στο Twitter και το TikTok, ανέβασαν βίντεο από το vibe που επικρατούσε στο Ηρώδειο κατά τη διάρκεια του video clip.

Ο κόσμος τραγουδά το νέο τραγούδι του συγκροτήματος και αφού έχει τελειώσει το γύρισμα, με τον τραγουδιστή Chris Martin, να είναι τόσο ενθουσιασμένος, που γονάτισε, υποκλίθηκε στον κόσμο και φίλησε το πάτωμα του Ηρωδείου.

Και φυσικά, ο κόσμος αποθεώσε τόσο τον frontman του συγκροτήματος όσο και τα άλλα μέλη των Coldplay για τη σπουδαία εμπειρία που τους χάρισαν! 

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν οι Coldplay!

Πηγή κειμένου: newsit.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker