Taylor Swift: Οι fans της προκάλεσαν σεισμική δόνηση στο Εδιμβούργο

Όχι, δεν τρολάρουμε, συνέβη όντως
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Καθόλου δεν τρολάρουμε όταν σου λέμε πως οι fans της Taylor Swift προκάλεσαν σεισμική δόνηση κατά τη διάρκεια show στο Εδιμβούργο!

 Η αλήθεια είναι πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχει καταγραφεί ένα τέτοιο φαινόμενο κατά τη διάρκεια συναυλίας της Taylor, μιας που όλοι γνωρίζουμε πως οι fans της είναι οι πιο ενθουσιώδεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα συναυλιακά δεδομένα.

Σύμφωνα όμως, με το British Geological Survey (BGS), οι θαυμαστές της Taylor χόρεψαν τόσο πολύ και με όλη τους την ενέργεια που κυριολεκτικά παρατηρήθηκε σεισμική δραστηριότητα που επεκτάθηκε μάλιστα, μέχρι 6 χιλιόμετρα μακριά του σταδίου Murrayfield, όπου η mega star εμφανίστηκε για τρεις μοναδικές και - προφανώς - sold out συναυλίες.

Μάλιστα, σε καθεμία ξεχωριστά από αυτές τις νύχτες, οι σεισμικές δονήσεις ήταν πιο έντονες στα τραγούδια "…Ready For It?", "Cruel Summer" και "Champagne Problems", με τον πιο... ενθουσιώδη χορό να σημειώνεται την Παρασκευή 7 Ιουνίου, όπου το πλήθος άγγιξε τον μαγικό αριθμό των 73.000 fans, ξεπερνώντας τους 65.000 θαυμαστές του Harry Styles την περσινή χρονιά.

Look what she made them do!

FYI, η Taylor στο χθεσινό της 100ό show που έτυχε να πραγματοποιηθεί στο Liverpool, ανακοίνωσε επίσημα πως η Eras Tour θα ρίξει αυλαία και θα ολοκληρώσει τον κύκλο της τον Δεκέμβριο του 2024.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker