kiss-logo
Now playingHEAT WAVES GLASS ANIMALS
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Rihanna: Μιλά για το πώς οι εγκυμοσύνες επηρέασαν τα μαλλιά της

Στιγμή ειλικρίνειας από την αγαπημένη μας star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.jpg

φωτογραφία από Entertainment Tonight
By
KISS 929

We can't get enough κάθε φορά που η Rihanna έχει ένα launch party, είτε πρόκειται για προϊόντα από την beauty αυτοκρατορία Fenty, είτε για τη massive συνεργασία με την Puma για τη δική της σειρά αθλητικών παπουτσιών.

Αυτή τη φορά, η Rih βγήκε από το σπίτι, για να προμοτάρει τα ολοκαίνουργια Fenty Hair, τα νέα της προϊόντα που επικεντρώνονται στις ανάγκες και τη φροντίδα των μαλλιών, μιας που αυτό το στοιχείο ήταν ανέκαθεν σημαντικό για τη Rihanna, σε όλες τις φάσεις τόσο της καριέρας όσο και της προσωπικής της ζωής.

Μάλιστα, με αφορμή αυτό το λανσάρισμα, η RiRi μίλησε και για το πώς οι δύο εγκυμοσύνες της επηρέασαν έντονα τα μαλλιά της, φέρνοντας ακόμα και τριχόπτωση.

Όπως δήλωσε η ίδια, δεν περίμενε ότι αυτό θα συμβεί κι ότι θα μπορούσε να είναι μία... παρενέργεια της εγκυμοσύνης, ούτε επίσης ότι θα ερχόταν σε κύματα, μιας που η ίδια πίστευε ότι θα συνέβαινε μία φορά και μετά τα μαλλιά της θα επανέρχονταν στην αρχική τους κατάσταση.

"Έμαθα να το αποδέχομαι και αυτό. Ήταν εκείνο που με έσπρωξε να γίνω πιο δημιουργική και έξυπνη με τα προϊόντα για τα μαλλιά μου", ανέφερε η Rih που σίγουρα είχε ως αποτέλεσμα να εξελίξει και την ιδέα των Fenty Hair.

Φωτογραφίες: Page Six

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker