kiss-logo
Now playingTOO SWEET HOZIER
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Justin Timberlake - A$AP Rocky: Οι αναρτήσεις για την Ημέρα του Πατέρα

Cute moments από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες
Text Size:
  • A
  • A
  • A

site.jpg

φωτογραφίες IG/Justin Timberlake/Highsnobiety
By
KISS 929

Η Ημέρα του Πατέρα πέρασε και φυσικά, τα social media γέμισαν με αναρτήσεις celebrities με ιδιαίτερες και όμορφες στιγμές με τα τέκνα τους, όπως ακριβώς στην περίπτωση του Justin Timberlake και του A$AP Rocky.

Η αλήθεια είναι πως ο JT σπάνια μοιράζεται οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά του στα social media και συνήθως αυτό γίνεται σε τέτοιες ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως είναι η Γιορτή του Πατέρα, οπότε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έδωσε φωτογραφίες με backstage στιγμές από τις συναυλίες του, όπου βρίσκεται αγκαλιά με τους δύο γιους του, Silas (9 ετών) και Phineas (3 ετών).

"Τα δύο μεγαλύτερα δώρα μου. Μαθαίνω περισσότερα για τον εαυτό μου κάθε μέρα, απλά επειδή εσείς οι δύο με διαλέξατε να είμαι ο μπαμπάς σας", έγραψε στη λεζάντα του ο JT.

Aaaaaawww!

Από την άλλη, ο A$AP Rocky γιόρτασε την Ημέρα του Πατέρα με έναν πιο fashion τρόπο, με μία ολόκληρη Bottega Veneta καμπάνια, μαζί με τους γιους του, RZA και Riot.

Στο βίντεο μάλιστα, που δημοσιεύτηκε online, φαίνεται ο γνωστός rapper να χαίρεται με μπουρμπουλήθρες και να παίζει πιάνο με τους μικρούς του, ενώ εκείνοι φοράνε onesies που πάνω γράφουν "Best dad".

Cutest thing ever!

Φωτογραφίες: Page Six

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker