kiss-logo
Now playingYOU DO SOMETHING TO ME PAUL WELLER
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Celine Dion: Τα συγκινητικά της λόγια στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της

Πρεμιέρα για το "I Am: Celine Dion"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε για το ντοκιμαντέρ "I Am: Celine Dion", όπου και φυσικά παρευρέθηκε η αγαπημένη star, με τη Celine Dion να δίνει έναν άκρως συγκινητικό λόγο σε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση.

Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης και εκεί, κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου της, η Celine συγκινήθηκε, απολαμβάνοντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού που βρέθηκε στην αίθουσα.

"Αυτό είναι ξεκάθαρα το μεγαλύτερο κοινό που είχα εδώ και χρόνια. Ελπίζω να σας δω ξανά όλους πολύ, πολύ σύντομα", δήλωσε η Celine.

"Δε μπορώ να πιστέψω πόσο τυχερή είμαι που έχω την οικογένειά μου στη ζωή μου", ανέφερε η Celine, σκουπίζοντας τα δάκρυά της, καθώς ο γιος της René-Charles της πρόσφερε ένα μαντήλι, για να στεγνώσει τα μάτια της. Η ίδια ευχαρίστησε τους fans "από τα βάθη της καρδιάς μου, που έχετε υπάρξει κομμάτι της πορείας μου, αυτή η ταινία είναι το δικό μου γράμμα αγάπης προς εσάς. Η παρουσία σας στην καριέρα μου έχει υπάρξει ένα δώρο χωρίς προηγούμενο. Η αγάπη σας που δε σταματά ποτέ και η υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια μού πρόσφεραν αυτή τη στιγμή απόψε".

Το ντοκιμαντέρ φυσικά, "I Am: Celine Dion" αναμένεται να είναι διαθέσιμο για streaming μέσω Prime Video στις 25 Ιουνίου.

Φωτογραφία: People

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker