kiss-logo
Now playingBECAUSE THE NIGHT 10,000 MANIACS
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Justin Timberlake: Συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Τι συνέβη με τον αστυνομικό που του πέρασε χειροπέδες
Text Size:
  • A
  • A
  • A

j.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Οι fans της Britney Spears μπορεί να το αποκαλέσουν κάρμα, το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μία πράξη χωρίς δικαιολογία, καθώς ο Justin Timberlake συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τα νέα έγιναν γνωστά το απόγευμα της Τρίτης (18/6), καθώς ο Αμερικανός star βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από το ΑΤ του Sag Harbor, ο JT "παρατηρήθηκε να οδηγεί την BMW 2025 νότια της Madison Street, απαοτυγχάνοντας να σταματήσει σε μία σωστά τοποθετημένη πινακίδα stop και αποτυγχάνοντας να διατηρήσει τη λωρίδα οδήγησης".

Έτσι, έγινε αντιληπτή η κατάσταση στην οποία οδηγούσε ο Justin, ενώ τα μάτια του όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί, ήταν κατακόκκινα και σχεδόν γυάλινα, με την αναπνοή του να έχει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του αλκοόλ, παρουσιάζοντας επίσης βραδύνουσα ομιλία, αδυναμία ισορροπίας και σημειώνοντας απογοητευτική απόδοση σε όλα τα τεστ νηφαλιότητας.

Ο ίδιος υποστήριξε πως είχε πιει μόλις ένα μαρτίνι και πως ακολουθούσε τους φίλους του σπίτι, ενώ τελικά αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση και ορίστηκε δικαστήριο για την υπόθεση στις 26 Ιουλίου.

FYI, ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο αστυνομικός που τον συνέλαβε ήταν τόσο νέος στην ηλικία που δεν ήξερε καν ποιος ήταν ο Justin Timberlake, ενώ φαίνεται πως ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η παγκόσμια περιοδεία του JT μπορεί να επηρεαστεί σε έντονο βαθμό, με τον γνωστό καλλιτέχνη να είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις σε Σικάγο και Νέα Υόρκη.

Φωτογραφία: Billboard / Us Weekly

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker