kiss-logo
Now playingANGELS ROBBIE WILLIAMS
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Millie Bobby Brown: Απέκτησε νέο κέρινο ομοίωμα ως Enola Holmes

Η έκπληξη στους fans κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του "Stranger Things", Millie Bobby Brown απέκτησε νέο κέρινο ομοίωμα, αυτή τη φορά ως Enola Holmes.

Η νεαρή star, που πρόσφατα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Jake Bongiovi, βρέθηκε στο μουσείο της Madame Tussauds στο Λονδίνο, όπου και αποκαλύφθηκε το νέο της κέρινο ομοίωμα, ως Enola Holmes, καθώς η Millie έχει υποδυθεί ήδη σε δύο Netflix ταινίες τη μικρότερη αδερφή του Sherlock Holmes και μάλιστα, με τεράστια επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης, η Millie έκανε έκπληξη στους fans που σίγουρα δεν την περίμεναν, ενώ εκείνοι έδειξαν τον ενθουσιασμό τους που επιτέλους γνώριζαν και έβλεπαν από κοντά τη γνωστή ηθοποιό.

FYI, το κέρινο ομοίωμα της Enola Holmes βρίσκεται στην ειδική film & TV zone του μουσείου, εκεί όπου υπάρχουν επίσης τα wax figures του James Bond, αλλά και του Doctor Who μεταξύ άλλων.

"Είναι ένα τεράστιο κατόρθωμα για μένα που είμαι γυναίκα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη όχι μόνο που έγινα κέρινο ομοίωμα, αλλά που η Enola έχει αυτή την ευκαιρία. Είναι μεγάλη έμπνευση για τα νεαρά κορίτσια και νομίζω πως αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα, είμαι ευγνώμων", δήλωσε η Millie.

"Μεγαλώνοντας, δεν είχα νεαρές θηλυκές πρωταγωνίστριες από τη Βρετανία, είχα τον Harry Potter, αλλά η Ερμιόνη ήταν sidekick, και το να έχουμε μία γυναίκα Βρετανίδα ως πρωταγωνίστρια, που πραγματικά καθοδηγεί με τη δύναμή της και θέτει τα δικά της standards ομορφιάς, είναι σημαντικό. Πιστεύω πως ο χαρακτήρας είναι τεράστια έμπνευση για ορισμένα νεαρά κορίτσια και είναι ένα καλό πρότυπο για να ακολουθήσουν, είναι δυνατή, είναι ανεξάρτητη και καθοδηγεί με την καρδιά της, πιστεύω πως αυτό είναι εξαιρετικό".

Well-said, well-deserved!

Φωτογραφία: standard.co.uk

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker