kiss-logo
Now playingSENORITA SHAWN MENDES & CAMILA CABELLO
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Christina Aguilera: Ίδρυσε τη δική της τηλεφωνική γραμμή για συμβουλές σεξ

Ακόμα και η ίδια είναι διαθέσιμη για κλήσεις
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από InStyle
By
KISS 929

Η Christina Aguilera ποτέ δεν ήταν και ούτε πρόκειται να γίνει η παραδοσιακή και clean-cut pop persona που ίσως θα ήθελε ο κόσμος, όμως αυτό ακριβώς είναι που την ξεχωρίζει και έτσι, δε μας φαίνεται καθόλου περίεργο που ίδρυσε τη δική της τηλεφωνική γραμμή για συμβουλές σεξ.

Η αγαπημένη star έχει διανύσει χιλιόμετρα στις μουσικές σκηνές, εντυπωσιάζοντας με τις φωνητικές και μουσικές ικανότητές της, έχει αναλάβει ρόλο κριτή, βοηθώντας νέα παιδιά να εξελιχθούν, ενώ από το 2023 είναι και επιχειρηματίας. Ειδικότερα, πριν από έναν χρόνο ανακοινώθηκε ότι είναι συνιδρύτρια και επικεφαλής της εταιρείας σεξουαλικής υγείας και ευεξίας, Playground.

Θέλοντας, λοιπόν, τώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της, εισχωρώντας πιο βαθιά στον κόσμο του επιχειρείν, η Christina Aguilera πήρε την απόφαση να ιδρύει τη δική της τηλεφωνική γραμμή σεξ. Ναι, ναι καλά διάβασες. Στόχος αυτής της γραμμής είναι να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες σεξουαλικής ευεξίας σε όποιον επιθυμεί με σκοπό φυσικά την απόλαυση.

Η Σιέντα Κουάλα Σαντ, συγγραφέας με αντικείμενα το σεξ και τα ραντεβού, θέλησε να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την τηλεφωνική γραμμή σεξ που ίδρυσε η Christina Aguilera και έτσι απλά πήρε τηλέφωνο. «Καλώς ήρθατε στην τηλεφωνική γραμμή Playground Pillow Talk. Ο χειριστής σας, Christina, είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει στο ταξίδι σας προς την ευδαιμονία στην κρεβατοκάμαρα κι όχι μόνο. Μόνο για ενήλικες», ήταν το πρώτο μήνυμα που άκουσε.

Και αυτή ήταν μόνο η αρχή. Η Christina Aguilera θέλησε να φτιάξει μια τηλεφωνική πλατφόρμα που παρέχει σε όποιον καλεί την ευκαιρία να εξερευνήσει διάφορα πεδία, από το να δεχθεί τις συμβουλές της για καλύτερο σεξ μέχρι να συνομιλήσει μαζί της σε live κλήση.

Το ηχογραφημένο μήνυμα που ακολουθεί, έδωσε πέντε επιλογές στη συγγραφέα, ζητώντας της να διαλέξει συγκεκριμένα τον λόγο για τον οποίο κάλεσε σε αυτή την τηλεφωνική γραμμή: «Πάτησε 1 για τα αγαπημένα tips προσωπικής απόλαυσης της Christina. Επίλεξε το 2 για να διεκδικήσεις μια live κλήση με τη Christina. Πληκτρολόγησε το 3 για να ακούσεις τι σημαίνει για εκείνη το Pillow Talk. Πάτησε 4 για μια αποκλειστική προσφορά στα προϊόντα της Playground και 5 για να αφήσεις ένα μήνυμα με τις δικές σου συμβουλές».Η συγγραφέας επέλεξε το νούμερο ένα, επιθυμώντας να ακούσει από την ίδια τη Christina Aguilera συμβουλές, μεταξύ άλλων, για το πώς να ζητάς αυτό που θέλεις από τον σύντροφό σου στο σεξ, πώς να μοιράζεσαι τις φαντασιώσεις σου μαζί του, αλλά και πώς να εκφράζεσαι κατά τη διάρκεια του σεξ.

Και οι απαντήσεις που έλαβε ήταν οι ακόλουθες:

1. Μην εστιάζεις μόνο στο προφανές σημείο, καθώς στο σώμα μας υπάρχουν διάφορα μέρη που ανήκουν στις ερωτογενείς περιοχές, όπως είναι οι θηλές, ο λαιμός και η περιοχή πίσω από τα αυτιά.

2. Επικοινώνησε όλα όσα σου αρέσουν, προκειμένου να έχεις μια αξέχαστη και γεμάτη πάθος ερωτική εμπειρία. Οι ντροπές και οι δεύτερες σκέψεις δεν έχουν χώρο στο κρεβάτι σου - ή όπου αλλού.

3. Talk dirty to me. Οι «βρώμικες» συζητήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να έχουν ποικίλο περιεχόμενο. Είναι σημαντικό να ενημερωθείς για το τι αρέσει στον σύντροφό σου και με τη σειρά σου να μοιραστείς τι προτιμάς εσύ να λες και να ακούς, ώστε να μην ξεπεραστούν τα όριά σας. Σκοπός είναι η απόλαυση κι όχι η αμηχανία κατά τη διάρκεια του σεξ, συνεπώς μιλήστε ανοιχτά για τις προτιμήσεις σας.

Πηγή κειμένου: jenny.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker