kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Justin Timberlake: Τι δήλωσε ο δικηγόρος του μετά τη σύλληψη

Ελεύθερος αφέθηκε ο γνωστός τραγαουδιστής
Text Size:
  • A
  • A
  • A

jt.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Το ίντερνετ όλο βούηξε από τα νέα της σύλληψης του Justin Timberlake, ο οποίος βρέθηκε με χειροπέδες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο γνωστός τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες μετά, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο αστυνομικό τμήμα αρνήθηκε να κάνει ακόμα ένα αλκοτέστ, τη στιγμή που όλα τα προηγούμενα τεστ νηφαλιότητας είχαν αποτύχει παταγωδώς, σύμφωνα με τις επίσημες περιγραφές της αστυνομίας.

Ο δικηγόρος του JT προχώρησε σε δηλώσεις ύστερα από την απελευθέρωση του τραγουδιστή, αναφέροντας πως ο Justin θα έχει πολλά να πει όταν έρθει η σωστή και απαραίτητη στιγμή, ενώ προς το παρόν περιμένει υπομονετικά όλα τα στοιχεία που θα δοθούν από μέρους της δικαιοσύνης.

Τα νέα της σύλληψης του Justin Timberlake έγιναν γνωστά το απόγευμα της Τρίτης (18/6), καθώς ο Αμερικανός star βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από το ΑΤ του Sag Harbor, ο JT "παρατηρήθηκε να οδηγεί την BMW 2025 νότια της Madison Street, απαοτυγχάνοντας να σταματήσει σε μία σωστά τοποθετημένη πινακίδα stop και αποτυγχάνοντας να διατηρήσει τη λωρίδα οδήγησης".

Έτσι, έγινε αντιληπτή η κατάσταση στην οποία οδηγούσε ο Justin, ενώ τα μάτια του όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί, ήταν κατακόκκινα και σχεδόν γυάλινα, με την αναπνοή του να έχει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του αλκοόλ, παρουσιάζοντας επίσης βραδύνουσα ομιλία, αδυναμία ισορροπίας και σημειώνοντας απογοητευτική απόδοση σε όλα τα τεστ νηφαλιότητας.

Ο ίδιος υποστήριξε πως είχε πιει μόλις ένα μαρτίνι και πως ακολουθούσε τους φίλους του σπίτι, ενώ τελικά αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση και ορίστηκε δικαστήριο για την υπόθεση στις 26 Ιουλίου.

Φωτογραφίες: Page Six

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker