kiss-logo
Now playingBOULEVARD OF BROKEN DREAMS GREEN DAY
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Taylor Swift: Γιορτάζει το Eras Tour παρέα με το TikTok

Η συνεργασία με τη massive social media πλατφόρμα
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το TikTok δημιούργησε μία σειρά από διαδραστικές δραστηριότητες εντός της εφαρμογής, με σκοπό να γιορτάσει το Eras Tour της Taylor Swift και να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τους fans της να καλλιεργήσουν την Swifties κοινότητα.

Σε στοιχεία που αποκάλυψε την Πέμπτη (20/6) το TikTok, οι fans της Swift θα απολαύσουν 11 εβδομάδες διαφόρων tasks, με σκοπό να αποδείξουν τις γνώσεις τους για τη δισκογραφία της Taylor, που θα τους φέρει ειδική αναγνώριση, αλλά και ψηφιακές χάντρες, για να δημιουργήσουν τα ειδικά friendship bracelets, που αποτελούν παράδοση ανάμεσα στους θαυμαστές της αγαπημένης star.

Είναι η πρώτη φορά που μία τέτοια πρωτοβουλία εντός TikTok αφιερώνεται σε κάποιον καλλιτέχνη, ενώ οι fans θα μπορούν να αποδείξουν την αφοσίωσή τους στην Tay και το Eras Tour, κερδίζοντας ακόμα και ειδικά frames για τα προφίλ τους. Ταυτόχρονα, θα υπάρξουν ξεχωριστά video highlights από τους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας, όπως ακριβώς και custom-made playlists.

"Το TikTok συνεχίζει να υποστηρίζει καλλιτέχνες σε όλα τα στάδια της καριέρας τους και λειτουργεί ως μία πλατφόρμα πρεμιέρας για τους καλλιτέχνες που θέλουν να προμοτάρουν τη μουσική τους και να έρθουν σε επαφή με τους θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο, είτε βρίσκονται σε περιοδεία είτε όχι. Με το να συνδέσουμε τα Swifties σε όλη την υφήλιο μέσα από το #TSTheErasTour, το TikTok είναι σε θέση να υποστηρίξει και να εμβαθύνει τη σύνδεση ανάμεσα στους καλλιτέχνες και τους fans τους".

Smart move!

Φωτογραφία: NME

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker