kiss-logo
Now playingALWAYS BON JOVI
On airKissFM -
Listen live on kiss

Taylor Swift: Στη σκηνή του Eras Tour με τον Travis Kelce

Τα shows στο Ηνωμένο Βασίλειο που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Την ώρα που εμείς σκεφτόμασταν σαββατοκύριακα και τριήμερα σε νησάκια, η Taylor Swift έδινε μία σειρά από ανεπανάληπτα shows στο Ηνωμένο Βασίλειο, φέρνοντας στη σκηνή ακόμα και τον σύντροφό της, Travis Kelce.

Η αλήθεια είναι πως το πέρασμα της Taylor από το Ηνωμένο Βασίλειο ανέκαθεν αναμενόταν να είναι από τα εντυπωσιακότερα όλης της παγκόσμιας περιοδείας, με τους fans να κάνουν και τη σύνδεση πως αυτός είναι πρακτικά ο τόπος και η χώρα του πρώην της, Joe Alwyn.

Πέρα από το γεγονός πως έβγαλε φωτογραφία με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα William και τα παιδιά του, ο οποίος γιόρτασε σε συναυλία της Tay τα φετινά του γενέθλια, η διάσημη star έγινε instagram official με τον Travis στην ίδια ακριβώς φωτογραφία, ενώ ο σύντροφός της έκανε και το ντεμπούτο του on stage, στο σύντομο act που προηγείται της ερμηνείας του "I Can Do It With A Broken Heart".

Η Tay και ο Travis έκαναν το πλήθος (και άπαντες online) να ζητωκραυγάζουν από ενθουσιασμό, ενώ τα συγκεκριμένα shows παρακολούθησαν ζωντανά και ορισμένοι από τους πιο αγαπητούς celebrities, όπως ο Andrew Scott και η Nicola Coughlan.

She found someone to match her freak!


PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker