kiss-logo
Now playingLOSING MY RELIGION R.E.M.
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Camila Cabello: Αποκάλυψε τη συμβουλή που της είχε δώσει για την καριέρα της η Taylor Swift

Women supporting women
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από NME
By
KISS 929

Το βρίσκουμε εξαιρετικό όταν βλέπουμε έμπρακτα γυναίκες να σαπορτάρουν άλλες γυναίκες που κινούνται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, ειδικά όταν αυτό συμβαίνει στον κόσμο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως στην περίπτωση της Camila Cabello και της Taylor Swift.

Η αγαπημένη star αποκάλυψε τη συμβουλή που της είχε δώσει στην αρχή της καριέρας της η Tay, σχετικά με τη δημιουργική πλευρά της μουσικής, ειδικά εφόσον η Camila έχει ενεργό ρόλο σε αυτό το κομμάτι των δίσκων της, χωρίς όμως να της είναι εύκολο να γράφει στίχους.

"Δε ξέρω εάν το θυμάται καν το σκηνικό, γιατί έγινε τόσα χρόνια πριν. Όμως μου είχε πει 'όταν συμβαίνει σε μένα αυτό, συνεχίζω να γράφω, απλά χρειάζεται να προχωράς, να συνεχίζεις να γράφεις διαρκώς'", αυτά ήταν τα υποστηρικτικά λόγια της Tay για εκείνες τις δύσκολες στιγμές που μπορεί η δημιουργικότητά σου να βρίσκεται σε ένα τέλμα και να αισθάνεσαι πως δε μπορείς να αποδώσεις.

"Όταν ακούς αυτές τις φωνές της αμφιβολίας, απλά προχώρα, θα βρεις τον εαυτό σου στην άλλη πλευρά", συμπλήρωσε η Camila και θα μπορούσαμε τα ίδια λόγια να εφαρμόσουμε ακόμα και εμείς στη ζωή μας, κι ας μην κάνουμε το ίδιο επάγγελμα με τις δύο τεράστιες stars.

FYI, η Camila δήλωσε επίσης, πως ήταν μόλις 16-17 ετών όταν γνώρισε για πρώτη φορά από κοντά την Taylor, κατά τη διάρκεια VMAs βραβείων.

Πάντως εμείς και τη συμβουλή θα κρατήσουμε και θα συνεχίσουμε να περιμένουμε με ανυπομονησία το νέο album της Cabello, με τίτλο "C,XOXO", όπου συμπεριλαμβάνονται επτά συνολικά tracks με τη δική της υπογραφή.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker