kiss-logo
Now playingLOVE AGAIN DUA LIPA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Ariana Grande θα ήθελε έναν μάλλον... περίεργο καλεσμένο στο φανταστικό της δείπνο

Ορισμένοι fans αντέδρασαν στην επιλογή προσώπου
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από CNN
By
KISS 929

Η Ariana Grande μίλησε - ξανά - για τον φανταστικό καλεσμένο που θα ήθελε σε ένα φανταστικό δείπνο και δεν είναι άλλος από τον... Jeffrey Dahmer.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ένα από τα πιο κλασικά σενάρια συζητήσεων και ερωτήσεων, για να γνωρίσεις καλύτερα κάποιον, είναι να τον ρωτήσεις ποιους θα ήθελε καλεσμένους σε ένα φανταστικό δείπνο, όπου θα μπορούσε να καλέσει οποιονδήποτε θα ήθελε, dead or alive και η Ariana Grande, από το ξεκίνημα ακόμα της καριέρας της, είχε απαντήσει σε αυτήν ακριβώς την ερώτηση με το όνομα του Jeffrey Dahmer, που - ειδικά μετά την αντίστοιχη σειρά του Netflix - ξέρουμε όλοι ότι είχε υπάρξει ένας από τους πιο επικίνδυνους serial killers της ανθρώπινης ιστορίας.

Τώρα που η Ari βρέθηκε καλεσμένη στο podcast του Penn Badgley (μιας που και εκείνος πρωταγωνιστεί στο νέο της music video "the boy is mine"), επιβεβαίωσε πως αυτή η επιλογή προσώπου ισχύει μέχρι και σήμερα.

Εξήγησε συγκεκριμένα, πως η ερώτηση αυτή είχε έρθει στην αρχή της καριέρας της και είχε απαντήσει με κάθε ειλικρίνεια στον fan που της την είχε κάνει, καθώς ενώ μεγάλωνε, την εντυπωσίαζαν πάντα οι συγκεκριμένες προσωπικότητες, αφού για παράδειγμα, θα ήθελε πολύ να καταλάβει το μυαλό του Dahmer, παρά το γεγονός ότι θα χρειαζόταν σίγουρα να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο μαζί τους και κάποιο άλλο πρόσωπο για λόγους ασφαλείας.

Προφανώς, ποτέ δε θα γίνει πραγματικότητα αυτό το σενάριο, ορισμένοι fans όμως αντέδρασαν, αν και για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, η Ari δεν είναι η πρώτη celebrity που έχει μία... αδυναμία στο true crime, αφού έχουν προηγηθεί και άλλες, όπως για παράδειγμα οι Chrissy Teigen, Mindy Kaling, Kim Kardashian, Anna Kendrick. Για να μη μιλήσουμε γενικά για τον "απλό" κόσμο που τα τελευταία χρόνια ζει ένα "κόλλημα" με το true crime περιεχόμενο σε σειρές, ταινίες και podcasts.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker