kiss-logo
Now playingUMBRELLA RIHANNA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Justin Timberlake: Ανώνυμος πληροφοριοδότης έφερε τη σύλληψή του

Το tip που έστρεψε την προσοχή της αστυνομίας στην οδήγηση του JT
Text Size:
  • A
  • A
  • A

x.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μέχρι τώρα, σίγουρα έχεις μάθει λεπτομέρειες και πληροφορίες για τη σύλληψη του Justin Timberlake για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, όμως the plot thickens, καθώς τώρα αναφέρεται ότι η αστυνομία έφτασε στη σύλληψη του γνωστού star ύστερα από ανώνυμο tip.

Ένας πληροφοριοδότης από το ξενοδοχείο που βρισκόταν ο Justin τη συγκεκριμένη νύχτα, ήταν εκείνος που "έδωσε" στην αστυνομία τον αγαπημένο star, με αποτέλεσμα αυτό να οδηγήσει στη σύλληψή του.

"Είπε πως ο Justin είχε πιει πολλά ποτά και ανέφεραν στον αστυνομικό να τον προσέχει σε περίπτωση που οδηγούσε", δήλωσε πηγή στη New York Post, τονίζοντας πως ο JT αντιμετωπίστηκε άδικα, καθώς το στοπ που παρέβλεψε είναι ένα στοπ που παραβλέπουν όλοι όταν δεν υπάρχει κίνηση στον συγκεκριμένο δρόμο.

"Είναι πάντα ένας κύριος. Οι άνθρωποι πάντα τον αναγνωρίζουν και του ζητούν μία φωτογραφία και πάντα εκείνος λέει ναι. Φοράει μέχρι χαμηλά το καπέλο του, έχει και τα γυαλιά, είναι δύσκολο να τον καταλάβεις, ορισμένοι όμως τα καταφέρνουν", δήλωσε η ίδια πηγή.

Το σίγουρο πάντως, είναι πως ο Justin υπήρξε ειλικρινής με το κοινό του σε ζωντανή εμφάνιση στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του, δηλώνοντας ευγνώμων που οι fans συνεχίζουν να τον αγαπούν, ακόμα και όταν είναι δύσκολο.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker