kiss-logo
Now playingLOVE DON'T COST A THING (sw KISS FM) JENNIFER LOPEZ
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Britney Spears: Πιθανότητες βελτίωσης στη σχέση της με τους γιους της

Είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, η σχέση της Britney Spears με τους δύο γιους της να μη βρίσκεται και στα καλύτερά της, όμως τουλάχιστον τα παιδιά έχουν αρχίσει να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τη μητέρα τους.

Συγκεκριμένα, νέο ρεπορτάζ της Page Six αναφέρει πως η οικογένεια μίλησε στη γιορτή της μητέρας, ύστερα από ένα αντίστοιχο τηλεφώνημα που έγινε από τα παιδιά προς τη Britney, κάτι που φαίνεται να ζέστανε ελαφρώς τη μεταξύ τους σχέση.

"Προφανώς, μία επανασύνδεση είναι κάπως περίπλοκη και μπορεί να είναι ολόκληρη διαδικασία που θα πάρει κάμποσο χρόνο", δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα των παιδιών, Kevin Federline. "Το τηλεφώνημα ήταν ένα καλό σημάδι και ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, όμως είναι μία διαδικασία που χρειάζεται πολλά περισσότερα από μία απλή κλήση".

Προφανώς, αυτή είναι και η αλήθεια, καθώς όλοι γνωρίζουμε πόσο ευαίσθητες μπορεί να αποδειχτούν οι οικογενειακές σχέσεις, ενώ πληροφορίες αναφέρουν επίσης, πως η Britney ταξίδεψε στη Χαβάη, προκειμένου να βρεθεί ξανά με τους γιους της, τον 18χρονο Sean Preston και τον 17χρονο Jayden James.

We love to see a family reuniting!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker