kiss-logo
Now playingSMOOTH SANTANA FEAT. ROB THOMAS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Dua Lipa: Σε lockdown οι πρόβες της στο Glastonbury για λόγους ασφαλείας

Τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Dua για τη μεγάλη της εμφάνιση
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Το μεγάλο μουσικό γεγονός της εβδομάδας είναι προφανέστατα το φεστιβάλ Glastonbury, καθώς εκεί αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους λατρεμένα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως οι Coldplay, η SZA, αλλά και... η Dua Lipa, της οποίας οι πρόβες μπήκαν σε lockdown για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το NME, η Dua δουλεύει πολύ σκληρά, για να προετοιμάσει και να τελειοποιήσει το set της, όμως φαίνεται πως όταν βρέθηκε στο σημείο διεξαγωγής του φεστιβάλ, μαζί με την ομάδα της, χρειάστηκε οι άνθρωποι της ασφάλειας να απομακρύνουν TikToker που είχε εισβάλει στον χώρο χωρίς άδεια, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν οι πρόβες της Βρετανίδας star.

"Η Dua έχει δουλέψει πολύ σκληρά τις τελευταίες ημέρες, για να τελειοποιήσει το set της για το Glastonbury και η ομάδα της χρειάστηκε να απομακρύνει άτομο όταν βρέθηκε η ομάδα στο σημείο του φεστιβάλ", δήλωσε πηγή. "Το άτομο αυτό γελοιοποίησε τον εαυτό του προσπαθώντας να τραβήξει βίντεο και ήταν μάλλον ντροπιαστικό. Ορισμένοι από την ομάδα της Dua μίλησαν μαζί του και του ζήτησαν να φύγει. Εκείνη βρισκόταν σε εσωτερικό χώρο και ευτυχώς, δεν έζησε όλη αυτή την αναταραχή. Τίποτα δεν πρόκειται να την βγάλει εκτός ισορροπίας αυτό το σαββατοκύριακο. Ανυπομονεί να παρουσιάσει το show στο Glastonbury, για το οποίο έχει δουλέψει τόσο".

Τι συμβαίνει τελικά με τους TikTokers; Εμείς για αυτό αναρωτιόμαστε και είμαστε εξαιρετικά σίγουροι πως η Dua θα εντυπωσιάσει άπαντες με αυτό της το set, το οποίο θα μπορέσουμε και εμείς να παρακολουθήσουμε ζωντανά. Μάθε πώς!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker