kiss-logo
Now playingHAPPY PHARRELL WILLIAMS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Cyndi Lauper για Taylor Swift: "Γράφει ορισμένα φανταστικά τραγούδια"

Το support της Cyndi στην Tay
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από Parade
By
KISS 929

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που μεγάλοι θρύλοι της μουσικής, και δη γυναίκες, όπως η Stevie Nicks και η Cyndi Lauper, έχουν μόνο θαυμασμό να εκφράσουν για την Taylor Swift και το ταλέντο της.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της στο "The One Show" του BBC, η Cyndi αποκάλυψε την αδυναμία της για την Tay και ποιο ακριβώς ήταν εκείνο το album που τη μετέτρεψε σε Swiftie.

"Κοίτα, μου αρέσει, θεωρώ πως είναι απίστευτη. Και σαν καλλιτέχνης, γράφει ορισμένα εξαιρετικά τραγούδια. Ξεκίνησα να ακούω τη μουσική της κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν πήγε, έπεσε σε χειμερία νάρκη και δημιούργησε αυτόν τον φανταστικό folk δίσκο. Ήταν εκπληκτικό, είμαι περήφανη για εκείνη", δήλωσε η Cyndi, αναφερόμενη προφανώς στο iconic album της Taylor, "folklore", που από τους περισσότερους θεωρείται μέχρι σήμερα ο καλύτερος και αρτιότερος δίσκος της καριέρας της.

Μάλιστα, η Cyndi αστειεύτηκε κιόλας, λέγοντας πως καλό είναι να μην τα βάζει κανείς με την Taylor, γιατί έχει τον Travis Kelce για σύντροφο, που όσο να πεις είναι και δύο μέτρα παλικάρι.

Legend! Δες το βίντεο!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker