kiss-logo
Now playingJUST HOLD ME MARIA MENA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Michael Jackson: Είχε τεράστιο χρέος 500 εκατ. δολαρίων όταν πέθανε

Η αποκάλυψη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Σύμφωνα με καινούργια δικαστικά έγγραφα που είδαν τώρα το φως της δημοσιότητας, ο Michael Jackson είχε ένα τεράστιο χρέος, της τάξης των 500 εκατ. δολαρίων, όταν πέθανε τον Ιούνιο του 2009.

Συγκεκριμένα, οι John Braca και John McClain, εκτελεστές της διαθήκης και περιουσίας του MJ, ζήτησαν επίσημη άδεια, προκειμένου να αποπληρώσουν δικηγόρους για τις υπηρεσίες τους από τον Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο του 2018, τονίζοντας απίστευτα απαιτητικές συνθήκες που είχαν να αντιμετωπίσουν στο έργο τους ως εκτελεστές.

"Κατά την περίοδο του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον, τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του υπόκεινταν σε χρέη και αιτήματα πιστωτών ύψους άνω των 500 εκατομμυρίων δολαρίων, με ορισμένα από τα χρέη να συσσωρεύουν τόκους με εξαιρετικά υψηλά επιτόκια και ορισμένα χρέη να βρίσκονται σε αθέτηση", αναφέρεται στα επίσημα έγγραφα, ενώ τονίζεται ταυτόχρονα πως όταν πέθανε - μεταξύ των υπολοίπων - ο MJ είχε να αντιμετωπίσει και ένα πλήθος μηνύσεων, κάτι που σίγουρα δεν είχε βοηθήσει την οικονομική του κατάσταση.

Συν τοις άλλοις, η προετοιμασία και παραγωγή της περιοδείας του "This Is It" είχε δεσμεύσει 40 εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του, τη στιγμή που δεν κατάφερε ποτέ να καλύψει αυτές τις απαιτήσεις, όμως σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι John Braca και John McClain ξεκαθάρισαν πως υπάρχει πλήρης υποστήριξη προς τα τρία παιδιά του MJ, Prince, Bigi και Paris.

Φωτογραφία! Us Weekly / Μέρος του κειμένου: protothema.gr

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker