kiss-logo
Now playingSWAY PUSSYCAT DOLLS
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Taylor Swift: Τι ζήτησαν από εκείνη οι U2 πριν τα shows στην Ιρλανδία

Η γλυκιά στιγμή με τους αστέρες της ροκ
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Τη στιγμή που άλλες προσωπικότητες της ροκ ρίχνουν shade στην Taylor Swift, οι U2 την καλωσόρισαν στη χώρα τους και της ζήτησαν ευγενικά να μην τη γκρεμίσει στο πλαίσιο της Eras Tour.

Ακόμα έναν σταθμό στην περιοδεία της Taylor αποτέλεσε η Ιρλανδία με συνολικά τρία shows της αγαπημένης star στη χώρα  των U2 και έτσι, λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις της on stage η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, το θρυλικό ροκ συγκρότημα τής έστειλε ένα όμορφο μήνυμα, ζητώντας της ευγενικά να μη γκρεμίσει ολόκληρη τη χώρα.

Μάλιστα, τα μέλη της μπάντας υπέγραψαν το μήνυμα ως "Your Irish fan club, Bono, Edge, Adam and Larry", στέλνοντας στην Taylor ένα πανέμορφο μπουκέτο με λευκά, ροζ και μοβ τριαντάφυλλα μαζί με κρίνους.

Πάντως, κατά τη διάρκεια μίας εκ των εμφανίσεών της, η Tay αντιμετώπισε και ένα τεχνικό πρόβλημα on stage, καθώς κόλλησε τόσο ψηλά σε μία πλατφόρμα, που η star χρειάστηκε βοήθεια από χορευτή της, προκειμένου να κατέβει κανονικά στη σκηνή και να μπορέσει να συνεχίσει την ερμηνεία του "The Smallest Man Who Ever Lived", ενώ τελικά στο Δουβλίνο, για να τη σαπορτάρει, βρέθηκε και ο σύντροφός της Travis Kelce.

Φωτογραφία: Yahoo

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker