kiss-logo
Now playingWHAT'S UP 4 NON BLONDES
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Coldplay: Το εντυπωσιακό set στο Glastonbury με 100.000 θεατές

Περισσότεροι από 100.000 θεατές
Text Size:
  • A
  • A
  • A

g.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Περισσότερους από 100.000 θεατές συγκέντρωσε η εμφάνιση των Coldplay στο φετινό φεστιβάλ Glastonbury που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε!

Το αγαπημένο συγκρότημα από τη Βρετανία, παρότι χρειάστηκε προσπάθεια για να πειστεί και να εμφανιστεί για πέμπτη φορά στην ιστορία του στο θρυλικό Pyramid Stage, κατάφερε να ξεσηκώσει το εντυπωσιακά μεγάλο πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε, με το Glastonbury να έχει και άλλα ονόματα ως τεράστια headliners acts, όπως η Dua Lipa, η SZA και η Shania Twain.

Η εμφάνιση των Coldplay επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά, πόσο τυχεροί είμαστε να ζούμε στην ίδια εποχή μαζί τους, καταφέρνοντας πάνω από 100.000 θεατές να έχουν το ίδιο ακριβώς vibe σε ένα χωράφι στη μέση του πουθενά, με τα LED wristbands να δημιουργούν τη μαγική ατμόσφαιρα που τόσο χαρακτηρίζει τη Music of the Spheres περιοδεία του συγκροτήματος, που έχει ήδη κάνει δύο φορές το πέρασμά της από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Coldplay είχαν προετοιμάσει για τους fans τους πολλές εκπλήξεις, όπως για παράδειγμα τη στιγμή που ερμήνευσαν ζωντανά για πρώτη φορά ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από τον επόμενο δίσκο τους, με τη συμμετοχή της Little Simz, ενώ χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε πολλά στοιχεία για αυτό το track, φημολογείται πως ο τίτλος του είναι "Supernova".

Προφανώς, η μπάντα ερμήνευσε θρυλικά tracks, όπως τα "Yellow", "The Scientist" και "Fix You" με τον λατρεμένο Michael J. Fox, ενώ fun fact, λέγεται πως ο Chris Martin εθεάθη να μοιράζει ο ίδιος LED wristbands στους fans!

FYI, σύντομα θα έχουμε στις οθόνες μας και το επίσημο music video του "feelslikeimfallinginlove", του οποίου τα γυρίσματα είχαν πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker