kiss-logo
Now playingREAD ALL ABOUT IT EMELI SANDE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Glastonbury 2024: Κατηγορούν τη Dua Lipa ότι δεν τραγούδησε ζωντανά

Same old story
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από BBC
By
KISS 929

Το Glastonbury πέρασε, το Glastonbury πάει και τελικά το μεγάλο όνειρο της Dua Lipa ήταν όντως τόσο εντυπωσιακό όσο το φανταζόταν η ίδια;

Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, είμαστε σίγουροι πως η Dua πέρασε τόσο καλά όσο δεν έχει περάσει σε όλη της τη ζωή και σίγουρα το πλήθος του κόσμου που βρέθηκε να παρακολουθεί το Pyramid Stage έμεινε ικανοποιημένο από τη σειρά των massive singles που απόλαυσε από την pop star, όμως όπως σε όλα σε τούτη τη ζωή, υπήρξαν και εδώ αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου στα social media και όχι μόνο, κάνουν οι πληροφορίες και οι αρνητικές κριτικές που κατηγορούν ουσιαστικά τη Dua πως δεν τραγουδούσε στην πραγματικότητα ζωντανά, απλώς έκανε πως τραγουδάει!

Πολλοί θεώρησαν πως το set, που συμπεριέλαβε ακόμα και μία on stage εμφάνιση των Tame Impala a.k.a. του Kevin Parker, φάνηκε να είναι πολύ "καλογυαλισμένο" και πετυχημένο, για να είναι κυριολεκτικά αληθινό και ζωντανό από άποψη φωνητικών.

Σε γενικό πλαίσιο όμως, η Dua εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς, που χαρακτήρισαν την εμφάνισή της στο Glasto ως την απόλυτη γιορτή της pop μουσικής και δεν έχουν άδικο, ενώ το χαμόγελο της αγαπημένης star απέδειξε περίτρανα πόσο η ίδια απόλαυσε αυτή την "I made it" στιγμή της καριέρας της!

GO GIRL, GIVE US EVERYTHING!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker