kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Jennifer Lopez: Ο γάμος με τον Ben Affleck έχει διαλυθεί εδώ και μήνες

Ουσιαστικά ό,τι βλέπουμε είναι τα απόνερα
Text Size:
  • A
  • A
  • A

bb.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Σε γενικό πλαίσιο, σίγουρα δε μπορούμε πάντα να γνωρίζουμε το τι ακριβώς παίζει πίσω από τις  κλειστές πόρτες των αγαπημένων μας celebrities, οπότε δε μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς το timeline του χωρισμού Jennifer Lopez και Ben Affleck.

Σύμφωνα με το τελευταίο επεισόδιο αυτού του saga, ο γάμος τους έχει διαλυθεί εδώ και μήνες και συγκεκριμένα, από τον Μάρτιο, οπότε και αποφάσισαν να χωρίσουν, κάτι που μπορεί και να εξηγεί την απουσία του Ben από το πλευρό της Jen στο Met Gala παρά το γεγονός πως φέτος εκείνη ήταν co-chair στο μεγάλο event της μόδας.

Με αυτό το σκεπτικό, πολύ λογικά δεν είδαμε τον Ben ούτε στο press tour για την ταινία "Atlas" που κυκλοφόρησε η Lopez στο Netflix, παρότι τον προηγούμενο μήνα οι δυο τους εθεάθησαν σε αρκετές οικογενειακές περιστάσεις μαζί, χωρίς όμως να έχουν τη ζεστασιά και την τρυφερότητα ενός ζευγαριού που θέλει να είναι μαζί ή που - για να είμαστε ειλικρινείς - είναι ευτυχισμένο!

Εδώ που τα λέμε, όλοι απλά περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση διαζυγίου, εκτός πια και εάν πέσουμε πανηγυρικά έξω στις προβλέψεις μας.

Σημασία έχει στο τέλος της ημέρας, να είναι και οι δύο ευτυχισμένοι!

Φωτογραφία: Cosmopolitan

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker