kiss-logo
Now playingTHE BLOWER'S DAUGHTER DAMIEN RICE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ed Sheeran: Η πριβέ συναυλία για τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας

Ed loves soccer
Text Size:
  • A
  • A
  • A

e.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Είναι γνωστό πως ο Ed Sheeran αγαπά το ποδόσφαιρο, όπως αυτό είναι δεδομένο σχεδόν για οποιονδήποτε προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε δε μας φάνηκε περίεργο που οργάνωσε μία πριβέ συναυλία για τους παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας.

Φαίνεται πως ο Ed θέλει να βοηθήσει την ομάδα του με όποιον τρόπο μπορεί και έτσι, ο τέσσερις φορές νικητής Grammy, πέρασε από την προπόνηση της ομάδας και με την ερμηνεία και τη φωνή του, βοήθησε τους παίκτες να αποφορτιστούν και να περάσουν όμορφα μέσα στον πανικό της προετοιμασίας για μία τόσο μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση, όπως το Euro 2024.

Μάλιστα, ο Ed ερμήνευσε για εκείνους και την τεράστια επιτυχία του "The A Team", προσπαθώντας προφανώς να κάνει manifest μία ιδανική πορεία για την εθνική της Αγγλίας.

FYI, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ed κάνει μία τέτοια κίνηση για την ομάδα, μόνο που το 2020 δεν είχε πάει και τόσο καλά, αφού η εθνική της Αγγλίας κατέληξε να χάνει στα πέναλτι από την Ιταλία. Ας ελπίσουμε τώρα να υπάρξει καλύτερη εξέλιξη!

Φωτογραφία: TMZ

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker