kiss-logo
Now playingALL OF ME (TIESTO REMIX) JOHN LEGEND
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Justin Timberlake: Ανοίγει sports bar στη Σκωτία

Το νέο επιχειρηματικό βήμα
Text Size:
  • A
  • A
  • A

x.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Σε ένα καινούργιο επιχειρηματικό βήμα προχωρά ο Justin Timberlake, έχοντας στο πλευρό του το άλλο του μισό σε αυτόν τον χώρο, τον γνωστό παίκτη γκολφ, Tiger Woods.

Ύστερα από την αντίστοιχη, άκρως επιτυχημένη κίνησή τους στη Νέα Υόρκη, Justin και Tiger ετοιμάζονται να ανοίξουν ένα sports bar στη φημισμένη πόλη St.Andrews της Σκωτίας, εκεί όπου οι επισκέπτες και θαμώνες θα μπορούν να απολαμβάνουν κορυφαίας ποιότητας προσομοιωτές, μαζί με άλλες δραστηριότητες, όπως bowling και βελάκια, προσπαθώντας ταυτόχρονα να διατηρηθεί ο αυθεντικός και αρχικός χαρακτήρας του New Picture House Cinema.

Το τοπικό συμβούλιο έχει δώσει το πράσινο φως στο project, το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει 40 με 45 νέες θέσεις εργασίας, προσφέροντας ένα αξιοσημείωτο boost στην οικονομία της περιοχής, δίνοντας παράλληλα στους ντόπιους την ευκαιρία να ζήσουν ένα ευρύτερο φάσμα σινεμά, φαγητού και ψυχαγωγίας, με απόλυτη προτεραιότητα τα όσα έχει να προσφέρει ο συγκεκριμένος κινηματογραφικός χώρος.

Χαιρόμαστε που ο JT έχει στρέψει την προσοχή του σε μία τέτοια κίνηση, προτιμάμε αυτή την εξέλιξη από το να τον βλέπουμε να συλλαμβάνεται.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker