kiss-logo
Now playingMOVE ADAM PORT
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Coldplay: Έλυσαν τη δικαστική τους μάχη με τον πρώην μάνατζέρ τους

Έπεσαν πολλά εκατομμύρια στο τραπέζι
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από Parade
By
KISS 929

Μπορεί οι Coldplay να έχουν ταυτιστεί με αυτή τη μουσική ευφορία, όμως μόλις το 2022 ο πρώην μάνατζέρ τους, Dave Holmes τους είχε "κυνηγήσει" δικαστικά για... χρωστούμενα και δεδουλευμένα.

Συγκεκριμένα, ο Holmes είχε κατηγορήσει τους Coldplay πως του χρωστούσαν χρήματα για τις υπηρεσίες του, ζητώντας αποζημίωση της τάξης των 12 εκατομμυρίων δολαρίων, υποστηρίζοντας πως δεν είχε αναγνωριστεί ως έπρεπε για τη συμβολή του στο τεράστιο γκελ της βρετανικής μπάντας.

Αυτή η δικαστική περιπέτεια είχε πρωταγωνιστήσει στις συζητήσεις εντός της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, τη στιγμή που και οι δύο πλευρές ήθελαν να φτάσουν σε έναν οριστικό διακανονισμό, ύστερα από τα 20 χρόνια που ο Holmes είχε καθοδηγήσει τους Coldplay μέσα από τα δύσκολα μονοπάτια της επιτυχίας.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως τελικά το συγκρότημα έδωσε αρκετά εκατομμύρια στον πρώην μάνατζερ και έτσι τώρα, μπορούν να συνεχίσουν με καθαρό κάρμα την πορεία τους, καθώς προετοιμάζονται για την κυκλοφορία του επερχόμενου δίσκου τους, "Moon Music" στις αρχές Οκτωβρίου.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker