kiss-logo
Now playingMURDER ON THE DANCEFLOOR SOPHIE ELLIS BEXTOR
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Το cringe της Dua Lipa ήταν μεγάλο κι αυτό βγήκε προς τα έξω

Η στιγμή που η αγαπημένη star έγινε meme
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Θα τη δείξουμε την κατανόηση στη Dua Lipa, γιατί και εμείς έχουμε ζήσει στιγμές απείρου cringe, όπως ακριβώς και η ίδια πριν λίγες ημέρες στο φεστιβάλ Glastonbury.

Η Dua Lipa ήταν headliner στο Glastonbury το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ήταν όπως πάντα υπέροχη και αυτό δεν είναι το θέμα μας. Αυτό είναι κάτι συνηθισμένο. Το θέμα είναι ότι βίωσε το cringe στο πετσί της, η στιγμή υπάρχει σε βίντεο, την είδαμε και νιώσαμε την ανάλογη ετεροντροπή.

Η Dua Lipa, μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, έγινε:

- το mood της Τετάρτης
- το mood της ζωής μας, γενικότερα

Και δεν το προσπάθησε καν.

Περπατούσε αμέριμνη, κρατώντας μία μπίρα στο χέρι της κι απολαμβάνοντας τη ζωή. Εκεί, τη σταμάτησε ένας άντρας, κρατώντας το γιουκαλίλι του -δεν έχει ίχνος πονηριάς αυτή η φράση. Της είπε πόσο φανταστική είναι και της ζήτησε να ακούσει 30 δευτερόλεπτα από ένα κομμάτι του. Και η Dua το έκανε, καθαρά από ευγένεια,.

Χαμογελούσε άβολα, τον σταμάτησε, του έδωσε την πιο αμήχανη αγκαλιά και έφυγε λέγοντας «το λατρεύω, φίλε, είναι πολύ καλό». Με το που κυκλοφόρησε το βίντεο, έγινε meme.

Αυτός ο άντρας είναι δεν ήταν τυχαίος. Είναι ο Liam C, ο οποίος πηγαίνει σε φεστιβάλ και εμφανίζεται μπροστά από γνωστούς καλλιτέχνες και τους λέει, σαν άλλη Πέγκυ Καρρά: "Να σας παίξω λίγο;". Είναι ένας τρόπος να γίνεις διάσημος; Σίγουρα ναι. Είναι ένας καλός τρόπος να γίνεις διάσημος; Μάλλον όχι.

Απόλαυσέ την ΕΔΩ!

Πηγή: jenny.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker