kiss-logo
Now playingTO THE MOON AND BACK SAVAGE GARDEN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Margot Robbie: Έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Tom Ackerley

Η νέα τρυφερή εξέλιξη στη ζωή του αγαπημένου ζευγαριού
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από Parade
By
KISS 929

Τα ευχάριστα νέα "έσκασαν" πριν από λίγες ώρες, η Margot Robbie και ο σύζυγός της, Tom Ackerley περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι!

Η ηθοποιός, που απογείωσε τη φήμη της με τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της ταινίας "Barbie", και ο σκηνοθέτης είναι παντρεμένοι από το 2016. Οι ίδιοι δεν επιβεβαίωσαν το γεγονός, αλλά διάφορα νέα αναπαράγουν την είδηση. Ίσως μάλιστα η εμφάνιση που είχε κάνει η Robbie πριν από λίγες εβδομάδες στη Νέα Υόρκη, με oversized κοστούμι, να είχε επιλεγεί σκόπιμα για να κρύβει τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013, στα γυρίσματα του πολεμικού δράματος "Suite Francaise", στο οποίο εκείνος συμμετείχε ως βοηθός σκηνοθέτη κι εκείνη ως ηθοποιός. Παντρεύτηκαν, τρία χρόνια αργότερα, σε μια κλειστή τελετή στην Αυστραλία. Είναι όμως και συνέταιροι: έχουν μαζί την εταιρεία παραγωγής LuckyChap, η οποία έχει υποστηρίξει διάφορες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες με πρωταγωνίστρια τη Robbie, όπως οι "Tonya", "Birds of Prey" και φυσικά "Barbie".

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στους Sunday Times, ο Ackerley είχε πει ότι ουσιαστικά είναι αχώριστοι: "Είμαστε μαζί 24 ώρες την ημέρα, χωρίς διακοπές. Χωρίς διαλείμματα".

Φωτογραφία: newsx / Κείμενο: marieclaire.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker