kiss-logo
Now playingUNHOLY SAM SMITH feat. KIM PETRAS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Justin Timberlake: Το συγκινητικό μήνυμα στους fans από σκηνής

Ακόμα μία συναισθηματική στιγμή για τον JT
Text Size:
  • A
  • A
  • A

x.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μία ακόμα συναισθηματική στιγμή με τους fans του είχε ο Justin Timberlake, κατά τη διάρκεια ζωντανής του εμφάνισης στο Rocket Mortgage Fieldhouse του Cleveland.

Ο αγαπημένος star, από τότε που συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και έχοντας φοβηθεί για το πώς θα μπορούσε να καταστραφεί όλη η παγκόσμια περιοδεία, δε σταματά να δείχνει και να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τους fans - νέους και παλιούς - που συνεχίζουν να τον στηρίζουν και να παραμένουν στο πλάι του.

"Τοσο πολλοί από εσάς συνεχίζετε να ρίχνετε το φως σας πάνω μου και θέλω να ξέρετε πόσο ευγνώμων είμαι και πως δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Σε κάθε έναν και όλους σας, ακόμα και τους καινούργιους απόψε, έχετε κάνει τη ζωή μου ιδιαίτερη", δήλωσε από σκηνής ο JT.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως για όσο ζει δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει αυτή τη βραδιά και αυτό το κοινό, ενώ η συγκίνησή του ήταν εμφανής, παρότι είχε αποφασίσει να μην κλάψει!

Θα μπορούσε κάποιος να πει πως αυτή η συμπεριφορά είναι και ελαφρώς damage control, όμως εμείς επιλέγουμε να πιστέψουμε στην αυθεντικότητα των συναισθημάτων του Justin, οπότε... 

We're still here, honey!

Φωτογραφία: Page Six

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker