kiss-logo
Now playingDERNIERE DANSE INDILA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Sabrina Carpenter: "Μεθυσμένη" από εσπρέσο σε πρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το άκρως απολαυστικό και αστείο βίντεο
Text Size:
  • A
  • A
  • A

sc.jpg

φωτογραφία από sabrina-carpenter.com
By
KISS 929

"Μεθυσμένη" από εσπρέσο σε ένα άκρως διασκεδαστικό και αστείο πρόμο βίντεο, η Sabrina Carpenter προμοτάρει την έναρξη των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο Παρίσι.

Η αγαπημένη star φαίνεται στο βίντεο να καταναλώνει μάλλον... υπερβολική δόση εσπρέσο, αφού καταλήγει να πιστεύει πως μιλά με ένα πουλάκι, κάτι που προκαλεί την απορία των θαμώνων του μαγαζιού, αλλά και την προσοχή των υπαλλήλων service που αποφασίζουν να... της κόψουν τον καφέ!

Το βίντεο αποτελεί ουσιαστικά ένα πρόμο του NBC για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, με τη Sabrina να απολαμβάνει τη μέρα της σε ένα γαλλικό καφέ.

"I think she’s had enough espresso", ακούγεται να λέει υπάλληλος του καφέ, τονίζοντας πως η Sabrina μάλλον ήπιε παραπάνω εσπρέσο από ό,τι έπρεπε, κάνοντας μία έξυπνη αναφορά προφανώς και στο hit single της star, "Espresso" που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα charts παγκοσμίως!

FYI, οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα, στις 26 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 11 Αυγούστου, ενώ λίγες ημέρες αργότερα (στις 23 Αυγούστου), η Sabrina θα κυκλοφορήσει το καινούργιο της album, "Short n' Sweet".

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker