kiss-logo
Now playingON THE FLOOR JENNIFER LOPEZ
On airΛ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ-Μ. ΛΑΖΑΡΟΥ-Μ. ΜΑΓΙΑΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Natalie Portman: Κι όμως, η Rihanna τη βοήθησε στο διαζύγιό της

Τι δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός σε νέα της συνέντευξη
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Σε μία από τις πιο iconic στιγμές της χρονιάς αναφέρθηκε η Natalie Portman, δηλώνοντας πως η Rihanna τη βοήθησε στο διαζύγιό της.

Η Natalie Portman θα είναι πλέον αφοσιωμένη θαυμάστρια της Rihanna για τη στήριξη που της προσέφερε η popstar στη διάρκεια του πικρού διαζυγίου από τον σύζυγό της. Η Portman οριστικοποίησε το διαζύγιό της από τον σύζυγό της Benjamin Millepied, 47 ετών, τον Φεβρουάριο.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο "Tonight Show Starring Jimmy Fallon", η ηθοποιός μίλησε για τη συνάντηση με τη Rihanna, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον Ιανουάριο. Σε μια γλυκιά αλληλεπίδραση που μοιράστηκε τότε το Bustle στο Instagram, η Rihanna αποκάλεσε την Portman "μία από τις πιο καυτές σκύλες του Hollywood".

Μιλώντας στον Fallon, η σταρ επέμεινε: "Νομίζω ότι κάθε γυναίκα που περνάει διαζύγιο θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να της πει η Rihanna ότι είναι καυτή σκύλα. Ήταν ό,τι χρειαζόμουν". Στη συνέχεια, ο Fallon σηκώθηκε όρθιος και χειροκρότησε την Portman, πρoτού προβληθεί ένα απόσπασμα από τη συνάντηση των δύο γυναικών στην Εβδομάδα Μόδας.

Πηγή: instyle.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker