kiss-logo
Now playingENJOY THE SILENCE DEPECHE MODE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Rihanna πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Και τρολάρει τον σύντροφό της A$AP Rocky με τον επικότερο τρόπο
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.jpeg

φωτογραφία από Essence Girls United
By
KISS 929

Με το επικότερο τρολάρισμα στον σύντροφό της, αποφάσισε η Rihanna να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τους Ολυμπιακούς Αγώνες που αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα στο Παρίσι.

Η πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων θα πραγματοποιηθεί αισίως σε λίγες ημέρες, την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιουλίου, και η Rihanna ανακοίνωσε πως το brand της Fenty θα βρίσκεται εκεί, στους Ολυμπιακούς και στη συνέχεια, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Η Rihanna ανακοίνωσε αυτή την ευχάριστη εξέλιξη, αποφασίζοντας να φωτοσοπάρει τον A$AP Rocky σε κοινή τους φωτογραφία, και βάζοντας στη θέση του το καινούργιο Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer, αλλάζοντας την άκρως ρομαντική στιγμή με τον σύντροφό της, ώστε να την κρατά σφιχτά από το χέρι το νέο προϊόν που έχει ενθουσιάσει άπαντες.

Πάντως, ακόμα και αυτή η επιχειρηματική κίνηση της Rih, συνεχίζει να υποστηρίζει τον στόχο του brand Fenty για αφοσίωση στο promo της συμπερίληψης και εορτασμού της διαφορετικότητας στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Η original φωτογραφία:

Φωτογραφίες: girlsunited.essence.com / The Sun

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker