kiss-logo
Now playingMOVE ADAM PORT
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Hailey Bieber: "Το διαδίκτυο είναι ένα τρομακτικό μέρος για μια έγκυο γυναίκα"

Η νέα συνέντευξη και φωτογράφιση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της
Text Size:
  • A
  • A
  • A

h.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μία από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις της χρονιάς μας μέχρι τώρα, ήταν σίγουρα η ανακοίνωση εγκυμοσύνης της Hailey Bieber, καθώς πολλοί περίμεναν τη στιγμή που θ ααποφάσιζε να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον Justin Bieber.

"Το διαδίκτυο είναι ένα τρομακτικό μέρος για μια έγκυο γυναίκα. Βλέπεις τόσες πολλές ιστορίες - τραυματικές ιστορίες γεννήσεων, τραυματικές εμπειρίες - και ξέρω ότι αυτό είναι πολύ αληθινό. Αλλά δεν θέλω να τρομάξω τον εαυτό μου". Αυτά – κι άλλα πολλά, είπε η Hailey Bieber στη συνέντευξη που παραχώρησε στο W Magazine, δύο μήνες μετά την ανακοίνωση πως εκείνη και ο Justin περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο Justin Bieber και η Hailey, μετά από σχεδόν έξι χρόνια γάμου, σε πολύ λίγο καιρό θα φέρουν στον κόσμο το μωρό τους.

Η Hailey Bieber αποφεύγει να μιλάει, να εξηγεί ή να απολογείται για κάθε λεπτομέρεια της ιδιωτικής της ζωής, κι αυτό ήταν ένα κίνητρο για να κρύψει την εγκυμοσύνη της για έξι μήνες. "Ειλικρινά κατάφερα να το κρατήσω κρυφό επειδή είχα μικρή κοιλιά για μεγάλο χρονικό διάστημα", τόνισε. "Δεν είχα κοιλιά, πραγματικά, μέχρι που ήμουν έξι μηνών έγκυος, οπότε και το ανακοίνωσα. Ήμουν σε θέση να φοράω μεγάλα μπουφάν και τέτοια πράγματα".

Ωστόσο, για την ίδια, η επιδίωξη της ιδιωτικότητας μπορεί να έχει το τίμημά της. "Πιθανότατα θα μπορούσα να το κρύψω μέχρι το τέλος. Αλλά δεν μου άρεσε το άγχος του να μην μπορώ να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου εξωτερικά. Ένιωθα σαν να έκρυβα αυτό το μεγάλο μυστικό και δεν ένιωθα καλά. Ήθελα την ελευθερία να βγω έξω και να ζήσω τη ζωή μου", συνέχισε. "Η αρχή της εγκυμοσύνης, ήταν κάτι πολύ συναισθηματικό για μένα. Σκεφτόμουν: 'Αγαπώ τόσο πολύ αυτόν τον άνθρωπο. Πώς μπορώ να φέρω κάποιον άλλο σε αυτό';", συνέχισε η ίδια, τονίζοντας πως προσπαθεί να απολαύσεις τις μέρες που είναι εκείνη κι ο Justin, οι δύο τους.

Εκτός από την εγκυμοσύνη, η Hailey μίλησε και για το πώς άλλαξε η ζωή της, από τη στιγμή που παντρεύτηκε με τον Justin Bieber. "Οι άνθρωποι με έκαναν να αισθάνομαι τόσο άσχημα για τη σχέση μου από την πρώτη μέρα. 'Ω, διαλύονται. Μισούν ο ένας τον άλλον. Παίρνουν διαζύγιο'. Είναι σαν οι άνθρωποι να μην θέλουν να πιστέψουν ότι είμαστε ευτυχισμένοι. Συνήθιζα να προσπαθώ να συμπεριφέρομαι σαν να πονάει όλο και λιγότερο. Προσπαθούσα να σκέφτομαι ότι από ένα σημείο και μετά το συνηθίζεις, ότι αυτό θα λέγεται και έτσι θα είναι οι άνθρωποι. Αλλά συνειδητοποίησα ότι στην πραγματικότητα δεν πονάει ποτέ λιγότερο".

Το να μπαίνει με τόλμη στο άγνωστο, μπορεί να είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας σύγχρονης γυναίκας, κι αν και για τη Χέιλι, η απόφαση να παντρευτεί στα 21 ήταν η σωστή κίνηση, αναγνωρίζει πως δεν είναι έτσι για όλους. "Εάν ένα κορίτσι καθόταν στην καρέκλα απέναντι μου αυτήν τη στιγμή, δεν θα της έλεγα 'νομίζω ότι πρέπει να παντρευτείς'. Είναι πραγματικά, πώς το βιώνει ο καθένας".

Φωτογραφίες: W Magazine / Πηγή: jenny.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker