kiss-logo
Now playingKERNKRAFT 400 (A BETTER DAY) TOPIC feat. A7S
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Cher μόλις ανακοίνωσε τα απομνημονεύματά της - Έρχεται σε δύο parts

Μία ζωή τόσο τεράστια που δε χωράει σε ένα μόνο βιβλίο
Text Size:
  • A
  • A
  • A

cher.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, η Cher να ανακοινώσει την κυκλοφορία της βιογραφίας της, η οποία μάλιστα, θα έρθει σε δύο parts, γιατί η ζωή της ήταν και είναι τόσο έντονη και αχανής, που δε μπορεί έτσι απλά να χωρέσει σε ένα και μόνο βιβλίο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το πρώτο μέρος της βιοογραφίας της Cher αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου, με το δεύτερο part να καταφθάνει κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη χρονιά. Μάλιστα, σε περίπτωση που θες να κάνεις pre-order, δες ΕΔΩ!

"Με την χαρακτηριστική της ειλικρίνεια και το χιούμορ της, το 'Cher: The Memoir' ακολουθεί το πώς αυτό το ακατέργαστο διαμάντι πέτυχε χωρίς κανένα πλάνο και με λίγη αυτοπεποίθηση, και έγινε η πρωτοποριακή superstar που ο κόσμος ήταν αδύνατον να παραβλέψει για περισσότεερο από το μισό ενός αιώνα", αναφέρει η σύνοψη του βιβλίου.

"Το 'Cher: The Memoir, Part One' ακολουθεί τις εντυπωσιακές αρχές μέσα από την παιδική ηλικία μέχρι τη γνωριμία και τον γάμο με τον Sonny Bono - και αποκαλύπτει την ιδιαιτέρως περίπλοκη σχέση που τους έκανε διάσημους σε όλο τον κόσμο, όμως τελικά τους χώρισε. Το 'Cher: The Memoir' αποκαλύπτει την κόρη, την αδερφή, τη σύζυγο, τη μητέρα και τη superstar. Είναι μία ζωή τόσο έντονη που δε χωράει σε ένα μόνο βιβλίο".

CAN'T WAIT!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker