kiss-logo
Now playingTHE LIGHT IN OUR SOUL HELENA PAPARIZOU
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Lady Gaga και Celine Dion στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Είναι απίστευτο ότι θα ζήσουμε τέτοιες μουσικές στιγμές
Text Size:
  • A
  • A
  • A

cc.jpg

φωτογραφία από NBC
By
KISS 929

Είναι απίστευτο ότι θα ζήσουμε τόσο iconic μουσικές στιγμές, καθώς Lady Gaga και Celine Dion θα εμφανιστούν από κοινού στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι αύριο, Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Πολλά ήταν τα όσα ακούστηκαν αυτή την εβδομάδα, όμως το τελικό πόρισμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, είναι πως η Lady Gaga θα πρωταγωνιστήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών και μάλιστα, ήδη υπάρχουν ορισμένα βίντεο στα social media, με κρυφές πρόβες σε νυχτερινές ώρες στον Σηκουάνα.

Όπως μεταφέρει το TMZ, η Gaga αποφάσισε να φέρει τη Celine σε αυτή την περίσταση, προετοιμάζοντας ένα ντουέτο στο θρυλικό "La Vie en Rose" της Édith Piaf, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη star από τον Καναδά θα βρεθεί ξανά στο stage, ύστερα από τη διάγνωσή της με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου.

Για να είμαστε ειλικρινείς.... Οριακά μπορούμε να περιορίσουμε τον ενθουσιασμό μας και ελπίζουμε αυτά να είναι τα ρεπορτάζ που θα επιβεβαιωθούν στην πράξη το βράδυ της Παρασκευής!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker