kiss-logo
Now playingLOST ON YOU LP
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 00:00
Listen live on kiss

Ed Sheeran: Η εμφάνιση-έκπληξη on stage με τον Chris Hemsworth

Μία συνεργασία που μάλλον δεν περίμενε κανείς
Text Size:
  • A
  • A
  • A

e.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Φαίνεται πως στον ελεύθερο χρόνο του, ο Chris Hemsworth έχει αρχίσει να ασχολείται με τη μουσική, καθώς έκανε εμφάνιση-έκπληξη σε συναυλία του Ed Sheeran στη Ρουμανία, όπου και ανέβηκε στο stage, για να παίξει drums. 

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, πριν λίγες ημέρες ο Ed έδωσε μία ακόμα εκπληκτική συναυλία, στο National Arena της Ρουμανίας, εκεί όπου είχε ως ιδιαίτερο guest τον Chris Hemsworth. 

Αυτό το part της συναυλίας μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν ήταν, καθώς κινηματογραφήθηκε για τις ανάγκες της δεύτερης σεζόν του show "Limitless With Chris Hemsworth", του ιδιαίτερου original project από το National Geographic και το Disney+, με το επεισόδιο να αναμένεται στις οθόνες μας εντός 2025.

Ο αγαπημένος Βρετανός star αποκάλυψε πως ο αγαπημένος ηθοποιός του έστειλε ένα μέιλ αρκετούς μήνες πριν, εξηγώντας πώς είχε αρχίσει να μαθαίνει ένα καινούργιο μουσικό όργανο, και έτσι καταλήξαμε να κάνει το ντεμπούτο του στα drums μπροστά σε 70.000 κόσμου στη Ρουμανία, στο πλαίσιο της Mathematics Tour.

FYI, η "Limitless" σειρά με τον Hemsworth τον παρουσιάζει να λαμβάνει βοήθεια και συμβμουλές από ειδικούς, μέντορες και πνευματικούς καθοδηγητές, πουσάροντας τον εαυτό του ψυχικά και σωματικά, προκειμένου να κυριαρχήσει σε νέες προκλήσεις, με στόχο να ζήσει καλύτερα και περισσότερο, ιδιαίτερα μπροστά στη διάγνωση με γενετική προδιάθεση να εμφανίσει Αλτσχάιμερ μελλοντικά.

Δες την ανάρτηση του Ed!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker