kiss-logo
Now playingESPRESSO SABRINA CARPENTER
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

ABBA: Η προειδοποίηση προς τον Donald Trump για τη μουσική τους

Ακόμα ένα act που απαγορεύει τη χρήση της μουσικής του από τον γνωστό πολιτικό
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από Parade
By
KISS 929

Οι ABBA δεν είναι το πρώτο act και μπορεί να μην είναι καν το τελευταίο, που απαγορεύει στον Donald Trump να χρησιμοποιεί τη μουσική του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας στον δρόμο προς τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Την είδηση έκανε γνωστή η δισκογραφική εταιρία Universal Music, καθώς μεγάλες επιτυχίες των ABBA, όπως τα τραγούδια "Money Money, Money", "The Winner Takes It All" και "Dancing Queen" ακούστηκαν στη Μινεσότα των ΗΠΑ, σε συγκέντρωση του Donald Trump.

Ένας δημοσιογράφος της σουηδικής εφημερίδας Svenska Dagblader που ήταν παρών στην συγκέντρωση, ανέφερε ότι τα τραγούδια συνοδεύονταν και από βιντεοκλίπ.

"Μαζί με τα μέλη των ABBA ανακαλύψαμε ότι κυκλοφορούν βίντεο στα οποία χρησιμοποιήθηκε η μουσική των ABBA σε εκδηλώσεις του Τραμπ και κατά συνέπεια ζητήσαμε να σταματήσει αμέσως αυτή η χρήση", ανέφερε η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με την εταιρία δεν είχε ζητηθεί άδεια για την χρήση των τραγουδιών από την προεκλογική εκστρατεία του Trump. Πολλοί καλλιτέχνες όπως ο Bruce Springsteen, ο Neil Young, οι Rolling Stones, η Adele και η Celine Dion έχουν ζητήσει από τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη μουσική τους στις εκστρατείες του.

Πηγή: huffingtonpost.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker