kiss-logo
Now playingTONIGHT REAMONN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Olivia Rodrigo: Ντεμπούτο στο κόκκινο χαλί της Βενετίας με τον σύντροφό της

Χέρι-χέρι με τον Louis Partridge
Text Size:
  • A
  • A
  • A

site.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Δεν υπάρχει οριακά τίποτα πιο viral αυτό το πρωινό από το ντεμπούτο της Olivia Rodrigo στο Φεστιβάλ της Βενετίας, μαζί με τον σύντροφό της Louis Partridge.

Η αγαπημένη pop star βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία και πριν φύγει για τους επόμενους προορισμούς της σε Ασία και Αυστραλία, βρέθηκε στη Βενετία, προκειμένου να στηρίξει τον σύντροφο της στην πρεμιέρα της ταινίας του, "Disclaimer", ενώ το ίντερνετ είναι πεπεισμένο πως οι δυο τους θα μπορούσαν να είναι μία πιο σύγχρονη και σίγουρα πιο αληθινή εκδοχή του Edward και της Bella από το "Twilight", δίνοντας vampy vibes.

Olivia και Louis φαίνεται πως συγχρόνισαν πλήρως τα looks που επέλεξαν για αυτή τους την εμφάνιση, ενώ τη σχέση τους επιβεβαίωσαν ουσιαστικά τον Δεκέμβριο του 2023 και κάπως έτσι έγιναν το royal couple της Gen Z.

"Το dating δε θα έπρεπε να γίνεται δημοσίως. Υπάρχουν αρκετά που συμβαίνουν ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Δε χρειάζονται οι φωνές χιλιάδων άλλων ατόμων μέσα στο κεφάλι σου. Νομίζω ότι αυτό είναι χειρότερο για εκείνη απ'ό,τι για εμένα. Εγώ κάπως μπορώ να είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Εκείνη έχει αμέτρητα μάτια στραμμένα πάνω της", είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός του "Enola Holmes".

Oh, young love!

Φωτογραφίες: People

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker