kiss-logo
Now playingCREEPIN METRO BOOMIN, THE WEEKND, 21 SAVAGE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Coldplay: Στην κορυφή των εισπράξεων με την περιοδεία τους "Music of the Spheres"

Η παγκόσμια περιοδεία που δε θέλουμε ποτέ να τελειώσει
Text Size:
  • A
  • A
  • A

cc.jpg

φωτογραφία από fb/Coldplay
By
KISS 929

Κάνοντας ένα πέρασμα και από την Αθήνα στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, η παγκόσμια περιοδεία των Coldplay "Music of the Spheres" κατακτά για ακόμα μία φορά την κορυφή των εισπράξεων για τον μήνα Ιούλιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Billboard Boxscore, το συγκρότημα από τη Βρετανία σημείωσε εισπράξεις που άγγιξαν τα 72.2 εκατομμύρια δολάρια, πουλώντας 575.000 εισιτήρια σε μόλις 11 shows κατά τη διάρκεια του περασμένου μήνα, ενώ αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη περιοδεία ξεχωρίζει με αυτόν τον τρόπο, αφού την ίδια κορυφή είχαν κατακτήσει οι Coldplay τον Ιολυλιο του 2022, τον Μάρτιο του 2023 και τον Ιανουάριο της ίδιας χρονιάς, όλες οι ημερομηνίες εντός της "Music of the Spheres" παγκόσμιας περιοδείας.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι είναι μία από τις τρεις εμπορικότερες περιοδείες όλων των εποχών, δίπλα σε άλλες της Taylor Swift και του Elton John, ενώ είναι η πιο επιτυχημένη περιοδεία από rock act, αφού από την αρχή της τον Μάρτιο του 2022, η "Music of the Spheres" ξεπέρασε 1 δις δολάρια σε έσοδα και περισσότερα από 9.3 εκατομμύρια εισιτήρια μέχρι τις 25 Αυγούστου 2024. 

Πόσο τυχεροί που η Ελλάδα υπήρξε για πρώτη φορά σταθμός σε μία σειρά από live shows των Coldplay! Ελπίζουμε να τους δούμε ξανά ζωντανά πολύ σύντομα!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker