kiss-logo
Now playingESPRESSO SABRINA CARPENTER
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Emma Roberts: Δήλωσε ανοιχτά την επιθυμία της να υποδυθεί on screen τη Britney Spears

Θα γίνει άραγε πραγματικότητα;
Text Size:
  • A
  • A
  • A

er.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Θα μπορούσαμε πάρα πολύ εύκολα να δούμε αυτό το σενάριο να γίνεται πραγματικότητα, την Emma Roberts να υποδύεται στη μεγάλη οθόνη τη Britney Spears.

Η Emma Roberts μοιράστηκε τη γνώμη της στην ιδέα ότι θα μπορούσε να υποδυθεί την Britney Spears στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για την pop star. Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε πέρυσι τα απομνημονεύματά της «The Woman In Me», καταρρίπτοντας ρεκόρ πωλήσεων και πυροδοτώντας έναν «πόλεμο» προσφορών για τα κινηματογραφικά δικαιώματά τους.

Η κινηματογραφική μεταφορά είναι επίσημα στα σκαριά από την Universal, με τον σκηνοθέτη των "Crazy Rich Asians" και "Wicked", John M. Chu, να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της ταινίας. Η πρώην βοηθός της τραγουδίστριας, Φελίσια Κουλότα, η οποία ήταν μαζί με τη Σπίαρς από το 1997 έως το 2007, ανέφερε πρόσφατα τη Ρόμπερτς ως την πιθανή πρωταγωνίστρια της βιογραφικής ταινίας.

Όταν έμαθε για αυτό, η 33χρονη ηθοποιός - ανιψιά της Julia Roberts - μοιράστηκε την αντίδρασή της στο Cosmopolitan.

"Είπα: 'Λατρεύω τη βοηθό της'. Θέλω να πω, είναι το πραγματικό μου όνειρο να παίξω την Britney Spears. Είναι μια φήμη, αλλά ελπίζω ότι ίσως γίνει πραγματικότητα", δήλωσε η Roberts και πρόσθεσε:

"Εννοώ, θυμάμαι ότι κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου και άκουσα το 'In The Zone' και είπα: 'Δεν μπορώ να βγω από αυτό το δωμάτιο μέχρι να απομνημονεύσω κάθε λέξη'".

Πηγή: protothema.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker