kiss-logo
Now playingBREATHLESS DAN WILSON
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Katy Perry: "Δεν με ελκύουν πλέον οι ναρκισσιστές"

Η ειλικρινής εξομολόγησή της για τους ανθρώπους από το παρελθόν της
Text Size:
  • A
  • A
  • A

k.jpg

φωτογραφία από fb/Katy Perry
By
KISS 929

Μία μάλλον... ιδιαίτερη συνέντευξη παραχώρησε η Katy Perry στο διάσημο podcast "Call Her Daddy" της Alex Cooper, κάνοντας και ορισμένες ειλικρινείς εξομολογήσεις για τους ανθρώπους από το παρελθόν της.

Η Katy Perry, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι αρραβωνιασμένη με τον Orlando Bloom, αναφέρθηκε στους τύπους ανθρώπων που την εντυπωσιάζουν, ενώ αποκάλυψε και το χαρακτηριστικό εκείνο που την απωθεί. "Δεν με ελκύουν πλέον οι ναρκισσιστές", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε, περιγράφοντας τις "κόκκινες φράσεις" που χτυπούν το καμπανάκι της και είναι πλέον απαγορευτικές: "Όταν αλλάζει συνεχώς θέσεις με βάση το συμφέρον, όταν λέει ότι σε ξέρω καλύτερα από τον εαυτό σου, όταν αρνείται να σε βοηθήσει… Όλα αυτά είναι red flags για εμένα".

Η Katy Perry απέφυγε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ωστόσο εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ανάμεσα σε δύο χαρακτήρες σύμπνοια κι όχι να κινούνται σε εκ διαμέτρου αντίθετες κατευθύνσεις. Και μπορεί στο μυαλό των περισσότερων να ήρθε ο πρώην σύζυγός της, Russell Brand, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση από άλλες γυναίκες, ωστόσο η τραγουδίστρια δεν είπε περισσότερα.

Εκείνη και ο Orlando Bloom μετρούν οκτώ χρόνια κοινής πορείας. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016 και τρία χρόνια αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2020, αρραβωνιάστηκαν. Έκτοτε πορεύονται μαζί και ευτυχισμένοι μέσα στα χρόνια.

Πηγή: jenny.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker