kiss-logo
Now playingTONIGHT REAMONN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Kim Kardashian: Γιατί έβαλε τον 8χρονο γιο της να υπογράψει συμβόλαιο

Τι ήθελε να κάνει ο μικρός
Text Size:
  • A
  • A
  • A

k.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε πώς θα μεγαλώσει τα παιδιά της η Kim Kardashian, όμως είναι όντως αξιοπερίεργο να βάζεις τον 8χρονο γιο σου να υπογράψει συμβόλαιο.

Η Kim Kardashian είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, της North, του Saint, της Chicago και του Psalm, τα οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Kanye West. Ο Saint, που είναι οκτώ ετών, εξέφρασε στη μητέρα του την επιθυμία του να φτιάξει το δικό του κανάλι στο Youtube κι εκείνη το δέχτηκε υπό όρους.

Ο Saint - όπως και οι περισσότεροι συνομήλικοί του - έχουν εισέλθει στον διαδικτυακό κόσμο από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους και έτσι, αν και μόλις οκτώ ετών, γνωρίζουν τα πάντα επ’ αυτού. Ο ίδιος, λοιπόν, παρακολουθεί Youtube και θέλησε να δοκιμάσει τις ικανότητές του, φτιάχνοντας τη δική του διαδικτυακή κοινότητα.

Η Kim Kardashian αποφάσισε να επιτρέψει στον γιο της να φτιάξει το δικό του κανάλι με την προϋπόθεση ότι θα υπογράψει συμβόλαιο και θα παραμείνει πιστός στους όρους που του έθεσε. Την αποκάλυψη έκανε η επιχειρηματίας και influencer, δημοσιεύοντας ένα μέρος αυτού στον λογαριασμό της στο IG.

"Εγώ, ο Saint West, συμφωνώ να ακολουθήσω τους κανόνες της μητέρας μου προκειμένου να έχω κανάλι στο Youtube. Δεν μου επιτρέπεται να σχολιάζω καμία προσωπική οικογενειακή πληροφορία. Δεν επιτρέπεται να βιντεοσκοπώ προσωπικές πληροφορίες. Δεν επιτρέπεται να βγάζω βίντεο, ενώ η αδερφή μου, North, ηχογραφεί μουσική.

Πρέπει να δείχνω στη μαμά μου ή στον κηδεμόνα μου όλα τα βίντεο πριν τα δημοσιεύσω. Δίνω την άδεια σε οποιονδήποτε ενήλικα αν η μαμά πει να διαγράψει το βίντεο μου για οποιονδήποτε λόγο. Αν δεν ακούσω όλους τους κανόνες, η μαμά μου μπορεί να κάνει τη σελίδα μου ιδιωτική ή να διαγράψει τον λογαριασμό μου", έγραφε, μεταξύ άλλων.

Όπως φαίνεται, ο Saint υπέγραψε κανονικά το συμβόλαιο που είχε ημερομηνία 03/09, γεγονός που αποδεικνύει ότι αποδέχτηκε όλους τους κανόνες και έτσι τώρα μπορεί να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα.

Πηγή: jenny.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker