kiss-logo
Now playingFREED FROM DESIRE GALA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 00:00
Listen live on kiss

Justin Timberlake: Τελικά κατέστρεψε την περιοδεία η σύλληψή του;

Τα δεδομένα που έρχονται στην επιφάνεια
Text Size:
  • A
  • A
  • A

x.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ένα από τα μεγαλύτερα - και ελάχιστα - σκάνδαλα του φετινού καλοκαιριού ήταν φυσικά και η σύλληψη του Justin Timberlake για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μάλιστα, μία από τις διασημότερες και πιο viral φράσεις που βγήκαν από αυτή την είδηση, ήταν η - κατά τα λεγόμενα - ατάκα που πέταξε ο Justin όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, λέγοντας πως "this is gonna ruin the tour", δηλαδή πως αυτή η εξέλιξη θα κατέστρεφε την παγκόσμια περιοδεία του.

Όμως συνέβη όντως αυτό;

Μάλλον όχι, όπως όλα δείχνουν, μιας που ο Justin δε σταμάτησε ποτέ να "πουλάει" και να κόβει εισιτήρια! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δεδομένα του Billboard Boxscore data πρόκειται  να ξεπεράσει τα 250 εκατομμύρια δολάρια σε 87 ημερομηνίες της περιοδείας. Βέβαια, δεν υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα στοιχεία για τις πωλήσεις σε ευρωπαϊκό έδαφος, όμως δεν υπάρχει ταυτόχρονα τίποτα που να καταδεικνύει πως έπεσε η κινητικότητα στη γηραιά ήπειρο.

Μάλιστα, η "Forget Tomorrow World Tour" φαίνεται πως όντως θα αποδειχθεί μία από τις εμπορικότερες και πιο επιτυχημένες περιοδείες του JT, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 20 Δεκεμβρίου στο St.Louis.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker