kiss-logo
Now playingAIRPLANES B.O.B feat. HAYLEY WILLIAMS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 00:00
Listen live on kiss

Katy Perry: Η... προσφορά της κάθε φορά που ο Orlando Bloom πλένει τα πιάτα

NSFW
Text Size:
  • A
  • A
  • A

k.jpg

φωτογραφία από ABC News
By
KISS 929

Η αλήθεια είναι πως ορισμένα πράγματα καλό θα ήταν να μένουν μέσα σε ένα σπίτι, γιατί κι αυτό το oversharing πληροφορίας μέχρι πού μπορεί να φτάσει και πού αρχίζει να γίνεται cringe, όμως η Katy Perry ποσώς ενδιαφέρεται για όλα αυτά.

Η αγαπημένη star βρέθηκε στο podcast της Alex Cooper "Call Her Daddy" και πέρα από το γεγονός πως έριξε τη διακριτική της σπόντα προς τον πρώην της, μας έβαλε μέσα στο σπίτι της, δηλώνοντας τι προσφέρει στον Orlando Bloom κάθε φορά που πλένει τα πιάτα και αυτό δεν είναι άλλο από... στοματικό σεξ.

Η Katy δε δίστασε να μοιραστεί αυτή την πληροφορία με το κοινό και τον κόσμο, λέγοντας πως αυτό είναι το είδος του support που εκείνη χρειάζεται και δεν περιμένει πλουσιοπάροχα δώρα από τον σύντροφό της, αλλά ουσιαστική στήριξη.

"Βοήθα με το σπίτι. Δηλαδή, μοιράσου το βάρος των υποχρεώσεων ή βοήθα για να γίνει ελαφρύτερο. Το βάρος μπορεί να είναι τόσο έντονο για τις γυναίκες και υπάρχουν τόσα αόρατα πράγματα που κάνουμε, κυριολεκτικά όλα σχετίζονται με το μοίρασμα αυτού του βάρους", δήλωσε η Katy και σε αυτό δε μπορεί κάποιος να διαφωνήσει.

Από εκεί πώς βρεθήκαμε στο σεξ, κανείς δεν κατάλαβε, όμως μπορείς να δεις τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker