kiss-logo
Now playingLOST ON YOU LP
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 00:00
Listen live on kiss

Lady Gaga: "Το κομμάτι που έλειπε από τη ζωή μου ήταν η πραγματική αγάπη"

Η νέα εκπληκτική συνέντευξη στη Vogue
Text Size:
  • A
  • A
  • A

lgm.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Θα μπορούσε κανείς να πει πως η Lady Gaga ζει την καλύτερη φάση της ζωής της και δε θέλουμε ποτέ να τελειώσει, γιατί είναι πιο δημιουργική από ποτέ και σίγουρα... πιο in love και ευτυχισμένη από ποτέ!

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα του 2024 ηχογραφούσε το νέο της μουσικό project-έκπληξη, το οποίο δεν είναι άλλο από το νέο άλμπουμ της, που ονόμασε LG7. Τον επόμενο Οκτώβριο, αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τραγούδι από τα καινούργια κομμάτια της. Σε έναν μήνα από τώρα, θα τη θαυμάσουμε στον τρίτο πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία "Joker: Folie à Deux" και στο πλευρό του Joaquin Phoenix. Εάν υπάρχει κάτι στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι, είναι πως η Lady Gaga επέστρεψε.

Για την ίδια, η πραγματική αγάπη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή της. Τουλάχιστον, αυτό δήλωσε σε συνέντευξή που παραχώρησε στη Vogue, αναφερόμενη στον αρραβωνιαστικό και σύντροφό της για σχεδόν πέντε χρόνια, Michael Polansky. Αλλά, δεν έμεινε εκεί. Μίλησε για τη δημιουργία, το πάθος και για το ότι τελικά, βρίσκει τον εαυτό της στη μουσική. Είναι ο δικός της τρόπος για να επικοινωνεί. "Όταν αρχίζω να εξερευνώ τον πόνο, βλέπω μια άλλη πλευρά της καλλιτεχνικής μου δημιουργίας. Όταν βρίσκομαι στο στούντιο, είμαι χαλαρή και μπορώ να αντιμετωπίσω τους δαίμονές μου και αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι... ότι αυτή είναι η μουσική. Είμαι σε θέση να ακούσω αυτά που μου λέει".

Το πάθος της, όμως, δεν τελειώνει στη μουσική. Η ίδια, βρίσκεται έξι χρόνια στη movie-star era της, αλλά νιώθει πως αυτό το κάνει από πάντα. Τώρα, η Harley Quinn, θα είναι ο τρίτος πρωταγωνιστικός ρόλος της και το "Joker: Folie à Deux", θα είναι "η μεγαλύτερη ταινία στην οποία έχω συμμετάσχει ποτέ". Η ίδια, θεωρεί πως βρίσκει κοινά στον δικό της χαρακτήρα και στον χαρακτήρα της Harley Quinn. "Η Harley Quinn είναι ένας χαρακτήρας που οι άνθρωποι γνωρίζουν από τον αιθέρα της pop κουλτούρας. Εγώ είχα μια διαφορετική εμπειρία δημιουργώντας την, δηλαδή την εμπειρία μου με τη μανία και το χάος μέσα μου - για μένα, αυτό δημιουργεί μια ηρεμία. Μερικές φορές, οι γυναίκες χαρακτηριζόμαστε ως αυτά τα υπερβολικά συναισθηματικά πλάσματα και όταν είμαστε συγκλονισμένες φαινόμαστε αλλοπρόσαλλες ή ανισόρροπες. Αλλά αναρωτιέμαι, αν όταν τα πράγματα ξεφεύγουν τόσο πολύ από την πραγματικότητα, όταν μας σπρώχνει πολύ η ζωή, μήπως αυτό, τελικά μας ηρεμεί;".

Η Lady Gaga βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωή της. Κυρίως γιατί νιώθει πιο δυνατή από ποτέ. «Υπήρξε μια περίοδος στην καριέρα μου όπου μιλούσα με προφορά στις συνεντεύξεις ή έλεγα ψέματα, ήταν σαν έδινα παραστάσεις. Τώρα, είναι ένα εύγευστο μείγμα αυθεντικότητας και φαντασίας. Αισθάνομαι ότι ο κόσμος, σε μεγάλο βαθμό, λειτουργεί με αυτά τα δυαδικά συστήματα: Είσαι είτε αληθινός είτε ψεύτικος, είσαι αυθεντικός ή ρηχός», τόνισε.

"Έπαιξα πολύ με την επιτήδευση. Με γοήτευε το τέχνασμα, πραγματικά, πραγματικά με γοήτευε ως καλλιτεχνικό εργαλείο. Ακόμα το κάνω. Αλλά η σχέση μου με τον εαυτό μου ως καλλιτέχνη τώρα είναι πιο ενδυναμωμένη: Αυτή είμαι εγώ. Αυτό. Είναι. Εγώ. Είναι πολύ περίπλοκο να χωρίζεις τον εαυτό σου στα δύο και να πρέπει να τον απενεργοποιείς και να τον ενεργοποιείς. Είναι πολύ πιο ενδυναμωτικό να λες 'είμαι γυναίκα και είμαι πολύ περίπλοκη'".

Η συμβουλή που της έδωσε κάποτε ο Michael, είναι πάντα στο μυαλό της. "Κάποτε μου είπε: 'Θα ξέρω ότι αισθάνεσαι πραγματικά υπέροχα όταν ξέρεις ότι έχεις εσένα. Συνήθιζα να λέω, 'ποιος θα με στηρίξει;'. Και τώρα, λέω απλώς: 'Έχω εμένα'".

Φωτογραφίες: Vogue / Πηγή: jenny.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker